INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Neymar, "fratele mai mare" din vestiarul lui PSG: "M-a luat sub aripa lui"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 19:47

Kylian Mbappe, fotbalistul de 18 ani transferat de PSG de la Monaco, a dezvăluit rolul important pe care l-a avut Neymar în integrarea sa la clubul parizian.

Mbappe susține că Neymar, adus de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro, i-a fost precum un frate mai mare în perioada în care cei doi au evoluat împreună pentru vicecampioana Franței.

"Mi-a facilitat integrarea, m-a luat sb aripa lui. Cu mine se comportă precum un frate mai mare. Să ai un jucător ca el în echipă, care te ajută în fiecare zi, este foarte bine", a spus Mbappe pentru site-ul oficial al lui PSG.

Trioul de atac al celor de la PSG, format din Cavani, Neymar și Mbappe, a marcat în total 24 de goluri în acest sezon, în care PSG este lider în Franța și calificată deja matematic în primăvara Ligii Campionilor.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close