INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

E oficial! Neymar și-a prelungit contractul cu PSG: „Unele lucruri mă fac să cred și mai mult în acest proiect”

Neymar continuă la PSG
Neymar continuă la PSG

Articol de - Publicat sambata, 08 mai 2021 11:30 / Actualizat luni, 10 mai 2021 08:02

Neymar, atacantul sud-american al lui PSG, și-a prelungit astăzi contractul cu Paris Saint-Germain. Încă patru ani cu PSG, până în 2026.

UPDATE 16:00 | E oficial! PSG a anunțat pe site-ul său prelungirea contractului cu Neymar

Neymar rămâne la Paris! Până în 2025, nu 2026, cât anunța presa franceză. „E o mare bucurie să continui aventura la Paris Saint-Germain. Sunt foarte fericit la Paris”, a declarat brazilianul. Sunt mândru să fac parte din acest grup, să muncesc zi de zi alături de acești jucători, de acest mare antrenor și să scriem împreună istoria clubului. Sunt lucruri care mă fac să cred și mai mult în acest proiect. Aici am crescut și ca fotbalist, și ca om. Sper să câștig și mai multe trofee”.

E oficial! Neymar și-a prelungit contractul cu PSG: „Unele lucruri mă fac să cred și mai mult în acest proiect”
Neymar rămâne la PSG!

L'Equipe anunțase de dimineață că Neymar rămâne la Paris

Din acest week-end, nu va mai fi nicio îndoială. Neymar, 29 de ani, plecat de la Barcelona la Paris Saint-Germain în 2017, pentru 222 de milioane de euro, cel mai scump transfer din toate timpurile, nu se va întoarce pe „Camp Nou”. Nu a făcut-o nici în 2019, când a fost atât de aproape, nu o va face nici în această vară.

Neymar, jumătate de carieră la Paris?

Potrivit L'Équipe, starul brazilian în vârstă de 29 de ani își va prelungi astăzi contractul cu PSG. Actualul acord expira în 2022, de acum va avea o înțelegere valabilă până pe 30 iunie 2026. Dacă va rămâne până atunci, la 34 de ani, Ney s-ar putea retrage pe "Parc des Princes", după nouă ani lângă Eiffel, ceea ce ar însemna mai mult de jumătate de carieră.

Neymar, 36 de milioane de euro salariu anual!

Nici chiar dubla înfrângere în fața lui Man. City, 1-2 și 0-2 în semifinale - ratarea trofeului Champions League al patrulea sezon consecutiv -, nu l-a îndepărtat pe sud-american de Paris.

Aspectul financiar a fost extrem de important. Și în actualele condiții, în pandemie, cu mari pierderi și pentru PSG, Neymar va avea același salariu: 36 de milioane de euro brut, 27 de milioane net!

Mbappé: PSG, Real sau Barcelona?

Pentru Leonardo, directorul sportiv al parizienilor, rămâne acum să-l convingă și pe Kylian Mbappé să semneze un nou contract (și acordul lui expiră tot în 2022). Atracția LaLiga e imensă, dar este posibil ca Real să piardă un element esențial în cursa pentru KM7: Zinedine Zidane.

Antrenorul francez a insistat mult pentru timp pentru Kylian, iar tânărul atacant (22 de ani) ar fi venit pe "Santiago Bernabeu" special pentru a fi alături de Zizou. Dacă tehnicianul părăsește Madridul (e curtat intens de Juventus), atunci e posibil ca Mbappé să nu mai ajungă la Real. Și, în cazul lui, s-ar putea deschide o altă cale. Barcelona!

112 meciuria jucat Neymar la Paris Saint-Germain, din 2017

85 de goluria marcat brazilianul la PSG în toate competițiile

9 trofeea cucerit Neymar la Paris, la fel ca la Barcelona

Mai multe știri din fotbalul european:

Laporta, mutare îndrăzneață! A trimis vicepreședintele Barcelonei la casa unui titular pentru a-i transmite un mesaj clar

Operațiunea Erling Haaland costă o avere! Cât trebuie să plătească Real Madrid pentru transferul vedetei lui Dortmund

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
21lva
21lva  •  09 Mai 2021, 02:08

Era clar că prelungește. Unde mai găsește măscăriciul ăsta așa proști să-l plătească regeste...

hashtag_truth
hashtag_truth  •  09 Mai 2021, 01:29

Hai succes pana la finalul contractului, sa fii campion in Franta in fiecare an. Champions League ? Un vis frumos...unul pentru baietii aia mari :))))))

bazinga
bazinga  •  08 Mai 2021, 21:46

Bani,bani si cat mai multi bani !Ce culori ale clubului, ce proiect ? Money talks !

Vezi toate comentariile (8)
Comentează