INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Neymar și-a făcut bagajele și îi spune ADIO lui PSG! Presa din Spania, detalii despre revenirea la Barcelona

Neymar vrea să plece de la PSG // Foto: Guliver/GettyImages
Neymar vrea să plece de la PSG // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 martie 2020 09:27

Barcelona se pregătește pentru noul sezon, iar unul dintre principalele obiective ale catalanilor este aducerea lui Neymar (28 de ani). Mai ales că și atacantul brazilian își dorește asta.

Cotidianul catalan Sport publică pe prima pagină detalii legate de revenirea atacantului brazilian pe Camp Nou. „Neymar spune din nou da! Apropiații fotbalistului brazilian au anunțat-o deja pe Barca că acesta își dorește să revină în vară. Vedeta e dispusă să apeleze la toate metodele de presiune necesare pentru a pleca de la PSG”, scriu spaniolii. 

PSG i-a stabilit prețul lui Neymar

Neymar a fost aproape de transferul lui Neymar și-n vara lui 2019, dar nu a ajuns la un acord cu PSG. Acum, clubul francez pare dispus la negocieri, iar conducătorii i-au stabilit deja prețul: 150 de milioane de euro, cu 72 de milioane mai puțin decât suma pe care PSG i-a plătit-o Barcelonei în 2017. Mai mult, relațiile dintre Neymar și șefii clubului din Paris sunt tot mai reci. Jurnaliștii brazilieni anunță că atacantul a primit în februarie o ofertă de prelungire a contractului, dar încă nu a răspuns și se pare că așteaptă finalul sezonului.

160.000.000 de euroeste cota lui Neymar, potrivit transfermarkt

Neymar, care a mai jucat la Santos și Barcelona, este cel mai scump transfer din istorie. PSG a plătit 222 de milioane de euro în vara lui 2017, suma reprezentând clauza de reziliere a contractului cu Barcelona. 

18 goluriși 10 pase de gol are Neymar în 22 de meciuri jucate în acest sezon pentru PSG

Citește mai multe știri de Barcelona:

Ședință la Barcelona! Messi și celelalte vedete vor trebui să renunțe la bani

VIDEO Vedeta Barcelonei și-a „spălat păcatele” de la prezentarea oficială

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
10209355191619210
Dani Dany  •  21 Martie 2020, 10:32

Cum nu mai aveti ce scrie in perioada asta, incepeti cu povesti nemuritoare. Pai citesc doar pretul 150 de mil. Pai conducatorii barcelonei vor sa treaca in somaj tehnic jucatorii pt. Ca nu mai au fonduri de salarii acum cu tot ce se intampla, de unde sa mai scoata cluburile atatia bani dupa ce o sa treaca criza asta. O sa vina o criza economica fara precedent.

respect2014
respect2014  •  21 Martie 2020, 10:05

Sincer ma indoiesc ca o sa fie cumparat pe suma aia. E ca si cum ai plati pretul maxim pentru o casa de dinainte de criza. Probabil ca preturile si salariile din fotbal vor scadea drastic. Oricum nu era normal sa dai 200 de milioane pe un jucator...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează