INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Nici bine n-a venit și deja poate pleca! Arda Turan e aproape să părăsească temporar Barcelona » Care e condiția

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iulie 2015 18:14

Arda Turan abia a fost transferat de Barcelona de la Atletico Madrid, însă mijlocașul turc nu va putea evolua pentru formația catalană pînă în ianuarie 2016, după ce FIFA a găsit-o vinovată pe campioana Europei de transferurile neregulamentare ale unor minori.

Președintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, a declarat că Arda Turan (28 de ani) ar putea fi împrumutat pînă în iarnă, însă cu condiția ca formația care-l dorește să joace în Liga Campionilor.

"Există posibilitatea să-l dăm împrumut (n.r. pe Arda Turan). Decizia finală trebuie luată însă de Luis Enrique. Dacă antrenorul va decide să-l lăsăm împrumut, echipa care-l dorește trebuie să joace în Liga Campionilor", a declarat Bartomeu.

...despre Aleix Vidal: "El a decis deja să se antreneze cu echipa"

Playtech: Numele REAL al lui Toni Iuruc s-a aflat după cununia civilă cu Simona Halep. Ce scrie în buletinul lui, de fapt


Comentarii (2)
gametable08
gametable08  •  16 Iulie 2015, 19:37

Deci il ia dinamo =))

shab
shab  •  16 Iulie 2015, 18:59

Fara sa caut articolul original, pun pariu ca cerinta era ca echipa aceea sa NU joace in CL, ca sa il poata ei trece pe lista din primavara. Halal jurnalism. In fine, ce pretentii sa ai de la jesepisti...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează