INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RELAȚIE

Noua iubită a lui Kevin-Prince Boateng e maestră kung-fu și are 3 milioane de urmăritori pe Instagram

Valentina Fradegrada este pasionată de artă și are aproape 3 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare +45   FOTO
Valentina Fradegrada este pasionată de artă și are aproape 3 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare

Articol de GSP - Publicat joi, 28 octombrie 2021 17:58 / Actualizat joi, 28 octombrie 2021 18:16

Noua iubită a lui Kevin-Prince Boateng este Valentina Fradegrada, un model italian despre care se spune că este maestru în kung-fu. 

În vârstă de 30 de ani, Valentina este pasionată de artă și are aproape 3 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. Modelul a postat în septembrie o imagine cu un buchet imens de trandafiri, setând locația în Berlin, acolo unde evoluează Kevin-Prince Boateng, 34 de ani, pentru echipa Hertha Berlin.  

+41 FOTO

Născută în Bergamo, Valentina are o diplomă în fashion design și marketing și a locuit o perioadă în Statele Unite ale Americii. 

+41 FOTO

Melissa Satta și Kevin Prince Boateng s-au despărțit în decembrie 2020

  • Kevin Prince Boateng, fostul fotbalist de la Barcelona și AC Milan, și Melissa Satta, fotomodel internațional, și-au anunțat despărțirea în decembrie 2020 printr-un mesaj comun trimis pe rețelele de socializare.
     
  • Melissa Satta și Kevin Prince Boateng erau împreună de nouă ani, iar în 2016 s-au căsătorit. În 2018 s-au despărțit prima dată, însă au încercat să își mai acorde o șansă.

Relația celor doi a fost mereu în centrul atenției, asta și din cauza detaliilor picante despre viața lor intimă. În 2012, Melissa Satta făcea o declarație controversată: „Motivul pentru care Boateng e mereu accidentat este că facem dragoste de zece ori pe săptămână”. Ulterior ea a mai spus: „Chiar dacă aș face sex de 10 ori pe zi, asta nu mă face nimfomană.”

Citește și: 

GALERIE FOTO Este una dintre cele mai dorite românce. A pus pe jar toți fotbaliștii cu cele mai recente fotografii

GALERIE FOTO Moldoveanca obsedată de fitness, pe care toți o compară cu Mădălina Ghenea: „E varianta îndrăzneață”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  28 Octombrie 2021, 23:40

Este maestea la Kum-fu-in-dormitor?:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează