INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COLUMBIA

Noul Pablo Escobar e fotbalist de națională! Extrădat în SUA după ce a traficat DOUĂ TONE de cocaină

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 ianuarie 2020 15:30

Jhon Viafara (41 de ani), fost internațional columbian cu 34 de selecții în prima reprezentativă, este acuzată că a fost implicat în traficul a peste două tone de cocaină, valorând 25 de milioane de euro.

Viafara, recunoscut în cadrul cartelului Clan del Golfo drept „Fotbalistul”, era responsabil de transportul cocainei în America, pe apă, cu ajutorul bărcilor. 

Fostul mijlocaș din Premier League a fost reținut de autoritățile din Columbia în martie 2019. În timpul extrădării către SUA, acțiune care a avut loc săptămâna trecută, Viafara, încătușat, le-a transmis reporterilor: „Am împărțit vestiare cu Messi, acum o fac cu oameni din închisoare, care au fost la război în Columbia”. 

Viafara, fotbalist de națională

De-a lungul carierei, Jhon Viafara a evoluat pentru Deportivo Pasto, America de Cali, Once Caldas, Portsmouth, Real Sociedad, Southampton, Once Caldas, La Equidad, Atletico Junior, Deportivo Pereira, Independiente Medelon și Rionegro Aguillas. Viafara are 34 de selecții în prima reprezentativă a Columbiei.

Vezi și:

VIDEO Cutremur de 6,8 grade în Gaziantep, 4 persoane și-au pierdut viața, mai multe clădiri s-au prăbușit » Marius Șumudică: „Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
johnwick
johnwick  •  26 Ianuarie 2020, 10:24

.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează