INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Noul puști-minune al lui Inter a comentat execuția superbă prin care a adus victoria cu Bologna. Ce i-a spus antrenorul

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 12 februarie 2018 16:56

Internazionale Milano a învins-o duminică pe teren propriu pe Bologna, 2-1, într-un meci contând pentru etapa a 24-a din Serie A, golul victoriei fiind înscris de tânărul atacant Yann Karamoh (19 ani), după o execuţie superbă.

După terminarea partidei, într-un interviu a acordat celor de la Sky Sports, Karamoh a declarat: 

"Dacă este cel mai important gol al carierei mele? Da, pentru că este primul înscris în Italia și a venit într-un moment foarte important pentru echipă.

Simt o dorință puternică de a juca, la fel ca orice alt fotbalist din lume. Cu toate acestea, mereu antrenorul este cel care decide.

VIDEO CU REUȘITA FRANCEZULUI

Nu am vorbit cu antrenorul înainte de meci. Mi-a spus doar să mă încălzesc, că viteza mea ar putea fi folositoare și să joc bine împreună cu colegii mei. Acesta este întotdeauna cel mai important lucru. Faptul că am început din primul minut a fost o surpriză, dar cu pregătire și angajament este un pas natural. Am avut un jucător accidentat și în locul său am fost selectat eu", a declarat Karamoh.

În vârstă de 19 ani, Karamoh a fost împrumutat de Caen la Inter în august 2017 pentru o perioadă de doi ani, cu obligarea nerazzurilor de a-l achiziţiona la sfârşitul împrumutului pentru 5,5 milioane de euro.

sursa: calciomercato.com 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
andrei.33
andrei.33  •  12 Februarie 2018, 20:24

E mai bun Ianis!

red77
red77  •  12 Februarie 2018, 17:48

chiar e un jucator promitator . viteza dribling sut . sa vedem cum va progresa

Vezi toate comentariile (2)
Comentează