INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

"Nu va mai fi altul egal cu el! A plecat legenda cu 451 de goluri" » Marca, copertă uluitoare pentru Cristiano Ronaldo

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 11 iulie 2018 12:32

În ziua în care se decide a doua finalistă a Mondialului, Marca i-a dedicat o copertă antologică lui Cristiano Ronaldo, cu toate reușitele sale la Real Madrid. Cristiano, ”afacerea secolului”, va fi prezentat luni la Juventus.

Florentino Perez nu l-a mai vrut pe Cristiano Ronaldo, care și-a forțat plecarea și Real nu a mai avut de ales. Madridul s-a ales cu 112 milioane de euro pentru un atacant de 33 de ani, dar a pierdut în schimb un capital imens.

Și Marca a sintetizat perfect golul lăsat prin vânzarea la Juventus.

"A plecat legenda cu 451 de goluri. Altul nu va mai fi la fel ca el!", au titrat spaniolii pe copertă, înconjurând imaginea foarfecii epocale din Ligă, realizată chiar în fața fanilor ce-l vor susține în următoarele 4 sezoane la Torino, cu toate reușitele lui în tricoul blanco.

marca

Afacerea sau țeapa secolului?

Italienii își freacă deja mâinile, considerând că au dat lovitura secolului. Cristianomania va produce un boom al încasărilor, comenzile online pentru tricourile cu 7 pe spate ale lui Ronaldo (un exemplar "autentic" costă 145 de euro) depășind și puterea serverelor.

Campioana Italiei a și anunțat sosirea "Marțianului" pentru luni, când cvintuplul câștigător al Balonului de Aur va fi prezentat, premieră bianconera, pe stadion, într-un show nemaivăzut în Peninsulă. Iar șefii Ligii regretă deja că s-au grăbit cu vânzarea drepturilor TV pentru Serie A.

"Legendele n-au preț"

În schimb, spaniolii îi contrazic, și nu neapărat din frustrare că au pierdut oul de aur. Cred că este o afacere proastă în trei. "Real pierde singurul jucător din lume capabil să dea 50 de goluri pe sezon în 9 ani și nu-l va putea substitui nici cu 4 vedete, procedând la fel precum cu Raúl și Iker Casillas. Legendele nu au preț", a scris Marca. "Cristiano nu va marca la fel la Juve, nu va avea aceeași echipă, nu va mai juca un meci cu un miliard de fani audiență, nici n-o să vadă soarele zilnic la Torino, chiar dacă va lua salariul refuzat de Real". 

"Peste o săptămână, Juve va începe să se gândească cum să amortizeze o operațiune de 345 de milioane, pentru un jucător de aproape 34 de ani care crede că a descoperit elixirul tinereții" Marca, ziar spaniol 

71.000.000 €însumează veniturile anuale ale lui Cristiano, 31 din salariul de la Juventus și 40 de la sponsori. Doar Messi și Mayweather îl întrec în lumea sportului

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  15 Iulie 2018, 00:35

Ronaldo a dovedit in campionatul englez cine este, prin trofeele castigate plus titlul de golgheter. A dovedit si in Spania. Acum vrea sa dovedeasca si in Italia.... Messi nu ajunge niciodata la nivelul lui CR7 pentru ca nu va avea curajul sa iasa din campionatul Spaniei, asa cum a facut CR7 deja, la MU...

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  15 Iulie 2018, 00:32
Postat de danieliorga2000 pe 11 Iulie 2018, 14:02

Nu va mai fi altul cu 451,.... dar Messi are 563 goluri pentru Barcelona si 600 in total plus: -cele mai multe goluri intr-un sezon in Spania si Europa. -cele mai multe goluri inscrise in total in Spania . -cele mai multe pase decisive intr-un sezon in Spania si Europa. -cele mai multe pase decisive in Copa America.

Messi are 563 pentru Barcelona plus Barcelona B...adica toata cariera lui Messi. Ronaldo are 450 de goluri marcate IN DOAR 9 ANI SI DOAR IN SPANIA ! Ronaldo a mai jucat si la MU unde a dat si 34 de goluri pe sezon etc.. Statistica vorbeste : CR7 are in Spania MAI MULTE GOLURI MARCATE DECAT MECIURI, Messi nu.

gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  15 Iulie 2018, 00:11
Postat de danieliorga2000 pe 12 Iulie 2018, 16:07

Barcelona B e in liga a 2-a. Messi in primii ani la Barcelona mare a fost rezerva nu avea cum sa inscrie des si avea 18 ani. Idea e ca Ronaldo a venit la maturitate nu a prins inceputurile la Real ci la Sporting si Manchester . Dupa 2009 cand ambii s-au maturizat e de discutat.

Nu avem ce vorbi nici dupa 2009, Ronaldo are mai multe goluri marcate decat meciuri, 1.08 goluri per meci , iar Messi doar 0.8 goluri per meci...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează