INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ANGLIEI

O echipă a fost exclusă din Cupa Angliei pentru că a folosit un jucător suspendat

Articol de GSP - Publicat luni, 29 decembrie 2008 00:00

Formaţia de ligă inferioară FC Droylsden a fost exclusă luni din actuala ediţie a Cupei Angliei, după ce a folosit un fotbalist suspendat în întâlnirea cu Chesterfield, informează Reuters.

Droylsden evoluează în Conferinţa de Nord, a şasea divizie din fotbalul englez, şi a învins cu 2-1 pe Chesterfield la rejucare, în acel meci fiind folosit şi fundaşul Sean Newton, marcatorul ambelor goluri.

O comisie a Federaţiei Engleze de Fotbal (FA) a decis, luni, că jucătorul Sean Newton nu avea drept de joc pentru meciul din turul secund al Cupei Angliei, disputat la 23 decembrie. În urma acestei decizii, Chesterfield va întâlni în turul III al competiţiei pe Ipswich Town, la 3 ianuarie 2009.

De asemenea, premiul de 30.000 de lire sterline, oferit în schimbul calificării, va fi acordat lui Chesterfield, iar clubul FC Droylsden nu a primit alte sancţiuni. Formaţia exclusă poate face apel până marţi dimineaţă, urmând ca acesta să fie judecat la 31 decembrie.

Primul meci dintre cele două echipe, jucat la Chesterfield, a fost suspendat la pauză din cauza ceţii, iar Dorylsden conducea cu 1-0. Al doilea meci s-a terminat la egalitate, scor 2-2, iar la rejucare meciul a fost întrerupt pentru un timp din cauza unor pene de curent.

Sursă: NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
 •  29 Decembrie 2008, 20:36

Sa traiti

 •  29 Decembrie 2008, 19:58

*Asa ca ei au echipe in 6 divizii cate aveam noi in 3.

 •  29 Decembrie 2008, 19:57

Trebuie mentionat ca pana in divizia a 6a exista o singura serie per divizie, iar in divizia a 6a exista doar 2 serii. Asa ca ei au in 6 divizii cate aveam noi in 3.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează