INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

O vedetă de la Real Madrid dezvăluie: "Mi se spunea: «Aleargă, că joci pe banii copiilor mei!»"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 septembrie 2018 19:58

Marco Asensio, 22 de ani, a explicat ce a trăit la Mallorca, echipa care l-a format și unde a jucat până în 2015, descriind presiunea pe care o simțea la formația insulară.

"Cu sau fără Cristiano, eu aveam în plan să îmi câștig titularizarea în acest sezon și să fiu mai important decât am fost. Am început bine sezonul, am muncit.

Când eram la Mallorca am avut oferte bune, dar nu am vrut să plec pentru că voiam să continui să cresc acolo. Și a fost bine așa. Obiectivul era să ajung la prima echipă și să mă mențin acolo, ceea ce am reușit. Presiunea la Real Madrid nu e aceeași ca la Mallorca, unde unii spuneau: «Aleargă, puștiule, că joci pe banii copiilor mei!».

La Espanyol am jucat bine un an, am evoluat mult și a fost alt tip de presiune, ne cam jucam cu focul acolo. Dar a fost bine pentru mine, din toate experiențele ai ceva de învățat.

Nimic nu mă bucură mai mult decât serile de Liga Campionilor pe «Bernabeu». Acele meciuri sunt speciale. Sferturi de finală, semifinale în care am revenit pe tabelă, meciuri în care am marcat. Și finala e specială, normal, dar cât joci acasă și lumea te susține pe arena ta simți că zbori", a declarat Asensio pentru panenka.org.

8
trofee are Asensio cu Real Madrid: titlul 2017, Supercupa Spaniei 2017, Liga Campionilor 2017 și 2018, Supercupa Europei 2016 și 2017, Mondialul cluburilor 2016 și 2017

Vezi și: Ce face Cristiano Ronaldo și Messi nu » Carlos Tevez dă din casă: "Cu siguranță, toate femeile au remarcat!" » Unde l-a găsit la 6 dimineața pe portughez

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
merace
merace  •  12 Septembrie 2018, 21:40
Postat de merace pe 12 Septembrie 2018, 21:39

Deci in Spania sunt unii care finanteaza fotbalul din alocatia copiilor lui?! :D hahaha

ERATA: "Deci in Spania sunt unii care finanteaza fotbalul din alocatia copiilor LOR?!"

merace
merace  •  12 Septembrie 2018, 21:39

Deci in Spania sunt unii care finanteaza fotbalul din alocatia copiilor lui?! :D hahaha

Vezi toate comentariile (2)
Comentează