INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

O viață pentru Barcelona: Sergio Busquets a împlinit 10 ani de când joacă pe Camp Nou » Amintiri emoționante de la meciul de debut

Busquets, la unul dintre primele meciuri jucate pentru Barcelona // FOTO: Guliver/ Getty Images
Busquets, la unul dintre primele meciuri jucate pentru Barcelona // FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 septembrie 2018 15:54

Sergio Busquets, 30 de ani, a împlinit în această săptămână 10 ani de când joacă la Barcelona, prilej să ofere o serie de declarații emoționante pentru canalele oficiale de media ale clubului catalan.

"Niciodată nu mi-am imaginat să câștig atâtea titluri, să joc atâtea meciuri și să trăiesc atâtea momente incredibile. Primul meu sezon la Barcelona a fost foarte bun, am jucat destule minute chiar dacă eram tânăr", a declarat mijlcoașul.

28 de trofee
 a câștigat Sergio Busquets până în prezent cu FC Barcelona: 3 Ligi ale Campionilor, 7 campionate, 6 Cupe ale Regelui, 6 Supercupe ale Spaniei, 3 Supercupe ale Europei, de 3 Mondialul Cluburilor

Busquets a rememorat primul meci jucat pentru Barca, 1-1 pe Camp Nou cu Racing Santander.

"Am aflat cu o zi înainte că voi fi titular. Mă aflam în fața primului meu meci pe Camp Nou. Am fost foarte emoționat, dar toată lumea îmi spunea să mă relaxez pentru că știam deja antrenorul (n.r - Pep Guardiola), din perioada petrecută la echipa a doua a clublui.

Am terminat meciul la egalitate, dar îmi amintesc că pentru mine totul a decurs foarte bine", a mărtursit Busquets, într-o declarație preluată și de Marca.

"Sunt un jucător mult mai complet acum. Am jucat multe meciuri și am cucerit numeroase titluri. Azi, sunt mult mai matur și experimentat" Sergio Busquets

Vezi și: 10 ani de la debutul celui mai de succes pariu al lui Guardiola: "Nu știam mare lucru despre el, dar ne-a atras atenția prin echilibrul oferit echipei prin mișcările sale cu sau fără minge"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează