INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Ofertă halucinantă a lui Manchester United pentru un jucător de top de la Real Madrid!

FOTO: Reuters +1   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 18 august 2014 00:00 / Actualizat luni, 18 august 2014 13:56

Înfrîngerea din prima etapă de Premier League cu Swansea, 1-2, l-a speriat pe Louis van Gaal. Antrenorul "diavolilor" e gata să pună pe masa madrilenilor bani mulţi, pentru un jucător de bază în sezonul trecut.

Manchester United îl doreşte din nou pe argentinianul Angel di Maria, rămas oarecum pe dinafară după venirea lui James Rodriguez.

Potrivit presei britanice, englezii sînt gata să facă o ofertă de nerefuzat pentru Real, fiind dispuşi să plătească nu mai puţin de 100 de milioane de lire!

Dacă spaniolii vor accepta, Angel di Maria va deveni cel mai scump transfer din istoria fotbalului, locul 1 fiind ocupat acum de Gareth Bale, care a fost adus la Real Madrid de la Tottenham în schimbul sumei de 86 de milioane de lire.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
sakazuke
sakazuke  •  19 August 2014, 04:44

sa vina cash-ul...sa vina cash-ul ... :)) playmaker nu este dorinta lui real madrid sa il vanda , di maria este cel care vrea bani mai multi si vrea sa plece iar real nu face decat sa ,,scooata" maxim pt un jucator care de vreo 1 an si jumatate ( de la ultima marire de salariu) se pune pe taraba in fiecare perioada de transferari(santeajeaza clubul). ce jucator nu este trup si ,,suflet" 100% la real madrid ma bine sa fie vandut pt ca sigur nu va da randamentul necesar

kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  19 August 2014, 02:57

Se pare ca nu mai exista limite de bun simt nici macar la englezi,cind vine vorba de acizitii...cum sa platesti o suma exorbitanta pe un jucator care pina acum 6 luni nici nu prindea primii 11 la Real Madrid?Culmea este ca mie mi se pare un jucator destul de bun,l-am apreciat de cind a aparut prima data in lot,dar el e undeva la o valoare de 35-40 de milioane de euro!

acid02
acid02  •  18 August 2014, 19:31

Angel e bun,dar nici chiar asa....

Vezi toate comentariile (32)
Comentează