INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CITY SPARGE PIAŢA?

Ofertă-şoc: 150 de milioane pentru Higuain!

Articol de - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Manchester City este gata să doboare recordul stabilit de Real Madrid pentru cel mai scump transfer din istoria fotbalului. Şeicii care patronează clubul englez vor să-l ia la vară pe Gonzalo Higuain, achitînd 150 de milioane de euro, cît reprezintă clauza de reziliere a contractului argentinianului. Mult peste suma de 94 de milioane, cît a costat achiziţionarea lui Cristiano Ronaldo de la Manchester United.


Autorul golului cu care "naţionala" lui Maradona a învins Germania (1-0) în amicalul de la Munchen are un sezon fantastic în Primera Division. Atacantul lui Real Madrid a marcat de 16 ori în 24 de etape şi e la doar o "lungime" în spatele liderului Villa, avînd o medie de un gol înscris la fiecare 77 de minute jucate. De altfel fanii argentinieni l-au ales partenerul ideal al lui Messi în ofensiva "naţionalei", cu 49% dintre voturi în sondajul lansat de "Ole", restul de 51 de procente fiind divizate între Palermo, Tevez, Diego Milito şi Aguero.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
ak47_killer
ak47_killer  •  05 Martie 2010, 19:15

NU STIU DACA E ADEVARAT DAR DACA E VORBA DE CITY TIND SA CRED CA NU SUNT DECIT SPECULATII EE NU AU REUSHIT NICI UN TRANSFER MARE CU ADEVARAT ADEBAIOR POATE DESI NU SE RIDICA LA VALOAREA LUI HIGUAINN TEVEZ NU A MAI FOST DORIT LA MANCHESTER ROBINHIO LA REAL SI AU CAM DEZAMAGIT LA CITY SINGURU MARE TRANSFER PUTEA SA FIE KAKA DAR NA VRUT SA VINA A ALES REALU

bobbypintilie
bobbypintilie  •  05 Martie 2010, 19:13

pipita sau mimita cum te-o fi chemand,,,ia-ti gandul(ala erotic)de la PATO...ALEX nu e de echipa voastra depasita...doar Berlusconi nu e prost...vi l-a dat pe Ricki fiindca stia ca va suferi de pubalgie toata viata lui(pacat)...de altfel ar fi linsat de tifossi rossonerri...si nu va mai faceti iluzii ca tot Barca va lua titlul in Spania,multi ani de acum inainte!

pipitahiguain
pipitahiguain  •  05 Martie 2010, 17:33

sa plece pe 150mil la city , ii aduce pe villa si pato :D + ribery

Vezi toate comentariile (14)
Comentează