INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

AC Milan a oficializat două transferuri într-o singură zi: un campion mondial și un fotbalist calificat în "sferturile" CM 2018

FOTO: ACMilan.com
FOTO: ACMilan.com

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 20:51

AC Milan a anunțat astăzi transferurile lui Pepe Reina (35 de ani) și Ivan Strinic (30 de ani). 

Portarul spaniol și fundașul reprezentativei croate au semnat din postură de jucători liberi de contract și au contracte valabile până în iunie 2021.

Pepe Reina a evoluat sezonul trecut la Napoli, formație care s-a luptat la titlu până în ultimele 3 etape. Reina are în palmares un titlu mondial și două europene cu naționala Spaniei. 

Ivan Strinic a fost ținta principala a lui Gatusso pentru această perioadă. Croatul face un turneu final excelent în Rusia, fiind calificat în sferturile de finală ale competiției. 

Vezi și: OFICIAL // VIDEO Arsenal face al treilea transfer al verii » Borussia Dortmund a devenit pepiniera "tunarilor"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  03 Iulie 2018, 12:15

Un pic mai in varsta daca se poate:)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează