INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

OFICIAL George Pușcaș are un nou antrenor la Reading! Mark Bowen, fostul director sportiv, a preluat echipa

Articol de GSP - Publicat luni, 14 octombrie 2019 18:01

George Pușcaș (23 de ani, atacant) și-a aflat astăzi noul antrenor de la Reading: Mark Bowen (55 de ani), fostul director sportiv al echipei.

FC Reading este încântată să vă anunțe că Mark Bowen a fost numit în funcția de manager al primei echipe”, au scris astăzi englezii pe Twitter.

Bowen, care a fost până acum directorul sportiv al formației din Championship, este la prima experiență ca principal, galezul fiind până acum doar secund la formații precum Crystal Palace, Wales, Birmingham, Blackburn, Manchester City, Fulham, QPR, Stoke City sau Southampton.

43 de selecțiia avut Mark Bowen pentru Țara Galilor ca jucător, reușind să înscrie 3 goluri

Postul de tehnician al lui Reading era vacant după ce portughezul Jose Gomes (49 de ani) a fost demis. Acesta a lăsat echipa pe locul 22 în campionat, cu doar 8 puncte acumulate după 11 runde.

Fostul manager de la Reading l-a lăudat pe Pușcaș de-a lungul timpului, chiar dacă atacantul echipei naționale nu trecea mereu prin cea mai bună perioadă: „George e un vârf tânăr, talentat, cu foame de goluri. Are un instinct natural pentru a marca”.

De altfel, George Pușcaș a afirmat că alegerea sa de semna cu Reading a fost bazată și pe faptul că portughezul l-a dorit foarte mult: „Cunosc stilul echipei, am vorbit cu managerul şi ştiu la ce să mă aştept. Am făcut o alegere foarte bună”, spunea atacantul la prezentare.

3 goluriîn 11 meciuri oficiale a marcat Pușcaș pentru Reading cu Jose Gomes antrenor

VEZI ȘI:

Vești proaste din Anglia » Jose Gomes, antrenorul care l-a adus pe George Pușcaș la Reading, a fost demis

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează