INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

OFICIAL Trei dintr-o lovitură! » După transferul lui Aleix Vidal, reînnoirea contractului cu Alves, Barça l-a convins și pe Luis Enrique să continue!

foto: fcbarcelona.cat
foto: fcbarcelona.cat

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iunie 2015 17:58

Luis Enrique a fost numit antrenorul Barcelonei înainte de începerea acestui sezon.

Catalanii au avut un sezon excelent cu Enrique pe bancă, cucerind toate cele trei trofee posibile. În plus, Barcelona mai poate cîştiga Supercupa Europei, Supercupa Spaniei şi Campionatul Mondial al Cluburilor.

Astăzi, Luis Enrique şi Josep Maria Bartomeu au negociat prelungirea contractului scadent în 2016, existînd posibilitatea ca antrenorul să plece chiar în această vară.

După ce au cîştigat UEFA Champions League, Luis Enrique nu era sigur că va rămîne la club. Vezi detalii.

Enrique şi Bartomeu au ajuns la un acord, iar antrenorul de 45 de ani va continua cel puţin pînă în 2017, a anunţat Bartomeu într-o conferinţă de presă.,

 

 

 3 LOVITURI DATE DE BARTOMEU

Josep Maria Bartomeu urmează să demisioneze din funcţie pentru ca la club să fie noi alegeri pentru preşedinţia Barcelonei.

Înainte de a renunţa la funcţia sa, Bartomeu a dat trei lovituri importante, în ultimele două zile.

Barcelona a oficializat ieri transferul lui Aleix Vidal, de la Sevilla, iar astăzi catalanii au anunţat că au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului lui Dani Alves. În plus, Bartomeu l-a convins şi pe Luis Enrique să rămînă la club.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează