INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL AHLI

Olăroiu se bate cu Scolari pentru postul de antrenor la Al Ahli!

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iunie 2010 00:00

Cosmin Olăroiu ar putea reveni în Arabia Saudită, unde este dorit de Al Ahli pentru a crea o echipă capabilă să se bată la titlu cu Al Hilal şi Al Ittihad.

Cum oficializarea separării de brazilianul Farias este doar o chestiune de zile, şeicii analizează mai multe variante pentru banca tehnică, cea mai probabilă părînd în acest moment pista Cosmin Olăroiu. Celelalte piste luate în calcul de Al Ahli sînt Luiz Felipe Scolari şi Gabriel Calderon, însă românul are avantajul că ar fi cel mai ieftin dintre cei 3.

Fostul antrenor al Stelei a ratat locul 1 în Qatar cu Al Sadd şi presa arabă a anunţat că oficialii clubului se gîndesc dacă să continue sau nu cu el şi în stagiunea viitoare.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  29 Iunie 2010, 13:48

cred cal ba bate olaroiu ca e mai tanar si e si mai solid ca scolari. sper sai dea oli 2-3 mastacane la scolari si sal faca KO. forzza olaroiu,

Vezi toate comentariile (1)
Comentează