INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Descoperire îngrozitoare în Ucraina » Fotbalist torturat, ucis și aruncat într-o groapă comună!

Oleksandr Suhenko// F oto- Facebook
Oleksandr Suhenko// F oto- Facebook

Articol de - Publicat duminica, 03 aprilie 2022 11:33 / Actualizat duminica, 03 aprilie 2022 12:08

Oleksandr Suhenko, 25 de ani, atacantul echipei Ceaika, a fost răpit de soldații ruși împreună cu părinții săi. Corpurile lor au fost găsite într-o groapă comună.

Ororile războiului ies la lumină una după alta. Și fotbalul e printre victime. Încă un jucător a murit în acest conflict. Ucis de ruși. 

Continuă protestele! Ce nu s-a văzut la TV, în timpul derby-ului Steaua - Petrolul 2-1: „FRF aplică legea la nivel de cumetrii!”
STEAUA - PETROLUL 2-1
Continuă protestele! Ce nu s-a văzut la TV, în timpul derby-ului Steaua - Petrolul 2-1: „FRF aplică legea la nivel de cumetrii!”

Oleksandr Suhenko juca în liga a treia 

Pe 23 martie, soldații invadatori l-au răpit pe Oleksandr Suhenko, atacant sau aripă stânga la Ceaika, o echipă din liga a treia ucraineană, a anunțat site-ul Footbal24.ua. 

Odată cu el, au dispărut și părinții săi, și alte zeci de persoane din Motijin, un sat situat în Oblastul Kiev, la 43 de kilometri vest de Capitală. 

Peste 30 de corpuri cu urme de tortură

Zilele trecute, după eliberarea acestui sat, a fost descoperită o groapă comună în pădurea de lângă Motijin, cu peste 30 de corpuri. Și cele ale familiei Suhenko. Oleksandr și părinții lui. 

Potrivit Football24, toți purtau urmele torturii. Oleksandr avea 25 de ani. 

Coșmarul nu s-a terminat: explozii puternice la Odesa

Dimineața zilei de duminică a fost una îngrozitoare pentru locuitorii orașului-port Odesa. Mai multe explozii au fost înregistrare la primele ore ale dimineții, notează BBC, care citează Reuters. 

Isabelle Khurshudyan, corespondentul Washington Post la Odesa, a oferit informații despre exploziile de astăzi.

„Explozii puternice în centrul orașului Odesa chiar acum. Ferestrele camerei mele de hotel pur și simplu s-au cutremurat. Nu este clar ce a fost asta”, a transmis jurnalista, prin intermediul contului său de Twitter.

VIDEO. A fugit de războiul din Ucraina și acum vrea să ia titlul cu CFR

Citește și:

Explozii puternice la Odesa + Mesaj de impact: „Putin a dat foc întregii Ucraine, iar Europa încă se mai întreabă dacă este suficient un extinctor”

Anunț de ultimă oră despre Dinamo: „Lucrurile sunt stabilite” » Detalii despre noul proiect al „câinilor”: „Dinamo e un bun național, trebuie să ținem la el”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (136)
zzero
zzero  •  04 Aprilie 2022, 16:04
Postat de thenewentry pe 04 Aprilie 2022, 00:23

Mie îmi cade buletinul din buzunar. :)) Băi, *** cu ochi, îți dau o dedicație pe înțelesul tău? https://www.youtube.com/watch?v=r31g70pL_Xk&list=RDT37bQHgh-eQ&index=9

Taci mai sosonistule mi-e greata de asa ziși "romani"... Hai Ia-ți porția de bănuți de la partid și continua manipularea media cu prostii ce numai analfabeții ce va susțin le cred...

thenewentry
thenewentry  •  04 Aprilie 2022, 00:23
Postat de zzero pe 03 Aprilie 2022, 20:20

Acesti postaci au cu siguranta carnet la un anumit partid ce mizeaza pe falsul nationalism, pacat ca prind la multi romani....ca pe ei daca ii scuturi putin cu argumente mai mult e 3 propozitii nu au ca argumente caci stiu si ei ca fura curent si e doar un job.....Nu au nici cea mai mica logica si se axeaza doar pe emotia transmisa cand vorbesc de unificari si alte ineptii nerealizabile!

Mie îmi cade buletinul din buzunar. :)) Băi, *** cu ochi, îți dau o dedicație pe înțelesul tău? https://www.youtube.com/watch?v=r31g70pL_Xk&list=RDT37bQHgh-eQ&index=9

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

thenewentry
thenewentry  •  04 Aprilie 2022, 00:18
Postat de zzero pe 03 Aprilie 2022, 19:51

PFF esti una dintre cele mai proaste si paranoice persoane cu care am dialogat vreodata...:))Am zis diplomatic vorbind, nu ai cum sa faci asa ceva intr-un stat suveran ....Cand noi avem pe cap secuimea care vrea acelasi lucru ce credibilitate am avea ca stat daca am cere ca minoritatile romanesti din Ucraina sa devina independente? Caci asta sunt , minoritati intr-o tara suverana, chiar daca teritoriile au fost ale noastre !Pozitia oficiala a Romaniei asta este, sustinerea tarilor suverane si a granitelor sale si nu o sa o schimbe niciodata caci ne-am da cu tesla in...off ca prost esti , hai ca te las, viseaza in continuare ...

Chiar mă mir de mine însumi, cum am reușit, într-un final, să te depășesc. :))

Vezi toate comentariile (136)
Comentează