INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CITY CAMPIOANĂ

VIDEO + FOTO Scene reprobabile pe gazon, după City - Aston Villa: fotbalist lovit în mod repetat de suporterii care au năvălit pentru a sărbători titlul

Manchester City s-a impus în meciul cu Aston Villa, scor 3-2, și a câștigat lupta pentru titlu contra lui Liverpool. În timpul sărbătorii de pe Etihad, Robin Olsen, portarul lui Villa, a fost lovit de mai multe persoane intrate pe teren. +27   FOTO
Manchester City s-a impus în meciul cu Aston Villa, scor 3-2, și a câștigat lupta pentru titlu contra lui Liverpool. În timpul sărbătorii de pe Etihad, Robin Olsen, portarul lui Villa, a fost lovit de mai multe persoane intrate pe teren.

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 mai 2022 23:09 / Actualizat luni, 23 mai 2022 08:54

Manchester City s-a impus în meciul cu Aston Villa, scor 3-2, și a câștigat lupta pentru titlu contra lui Liverpool. În timpul sărbătorii de pe Etihad, Robin Olsen, portarul lui Villa, a fost lovit de mai multe persoane intrate pe teren. 

  • Cine merge în Champions League: Manchester City, Liverpool, Chelsea și Tottenham
  • Cine merge în Europa League: Arsenal și Manchester United
  • West Ham e calificată în Conference League
  • Au retrogradat: Norwich, Watford și Burnley.

Mii de persoane au sărit gardurile de protecție de pe Etihad, în tentativa de a sărbători titlul alături de favoriți. Guardiola și elevii lui au fugit spre vestiare, protejați de stewarzi, dar nu toată lumea a reacționat la fel de rapid. Robin Olsen, portarul oaspeților, a întârziat pe gazon și a fost agresat. 

Lacrimi și un sprint nebun către vestiare! Ce a făcut Pep Guardiola, imediat după finalul dramatic din Premier League
CITY CAMPIOANĂ
Lacrimi și un sprint nebun către vestiare! Ce a făcut Pep Guardiola, imediat după finalul dramatic din Premier League

Olsen, portarul lui Aston Villa, lovit la sărbătoarea de titlu a campioanei City

Un clip video publicat de Sky Sports arată cum mai mulți suporteri ai lui Manchester City se opresc din alergare pentru a-l împinge și lovi pe Olsen. După prima lovitură, portarul lui Aston Villa duce mâna la ureche.

Oamenii de ordine încearcă să creeze un scut în jurul lui, dar suporterii care au năvălit pe gazon continuă să îl bruscheze. În haosul creat, unul dintre stewarzi a fost doborât.

Pep Guardiola, scuze în numele lui Manchester City

Aston Villa a transmis, prin intermediul ofițerului de presă, că „Olsen este în regulă acum”, confirmând că a primit o lovitură puternică în ceafă și că a fost bruscat.

„Îmi pare atât de rău pentru ce a pățit Olsen. Nu cred că a existat intenție, oamenii erau învinși. Sper, totuși, ca poliția să îi găsească pe cei vinovați. Nu știu cum ar fi putut fi opriți. Nu poți pune 1.000 de oameni de ordine la marginae terenului. Pentru mine e o veste tristă asta”, a spus Guardiola.

Incidente repetate în fotbalul englez

Nu este primul astfel de incident petrecut în ultimele zile în Anglia. Patrick Vieira, antrenorul lui Crystal Palace, a lovit un suporter agasant al lui Everton. 

Billy Sharp, atacantul lui Sheffield, a fost lovit de susținătorii adversarei Nottingham, la barajul semifinalei play-off-ului pentru promovarea în Premier League.

Citește și alte știri din fotbalul european:

Nume ULUITOR dorit de PSG! Antrenorul de pe locul 16 din Serie A l-ar putea înlocui pe Pochettino! Vrea să folosească un sistem revoluționar: 2-7-2!

Unul rămâne, altul pleacă » Ce-i așteaptă pe Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță la PAOK, după eșecul din finala Cupei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
Hagicianul
Hagicianul  •  23 Mai 2022, 09:02
Postat de luker pe 23 Mai 2022, 00:26

***. Terminati *** cu invadatu terenului. Sunt multe animale in tribuna - ar trebuie oprita aceasta anomalie pe toate stadioanele din Europa.

Se intampla doar prin Anglia si Italia, unii care au adus fotbalului huliganii, altii care erau celebri pentru ca se injunghiau prin Roma cand se intalneau Lazio si AS Roma... Deja s-a ajuns la un nivel absurd, ai buget de top 10 in Premier League si invadezi terenul pentru a sarbatori ca te-ai salvat de la retrogradare... N-are absolut nicio treaba cu pasiunea pentru fotbal, pasiune e si la Club Brugge, si la Bayern Munchen si la altii care au castigat campionatele, dar sarbatoresc civilizat cu suporterii intr-o piata dupa ce s-a incheiat partida...

donqhot
donqhot  •  23 Mai 2022, 06:17

nu pare chiar cel mai inteligent om din lume.

luker
luker  •  23 Mai 2022, 00:26

***. Terminati *** cu invadatu terenului. Sunt multe animale in tribuna - ar trebuie oprita aceasta anomalie pe toate stadioanele din Europa.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează