INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VALENCIA - ATALANTA 3-4

Ovidiu Hațegan: „Am fost atins de un jucător testat pozitiv ulterior cu COVID-19. Dumnezeule! Mă feream de fotbaliștii italienilor”

Ovidiu Hațegan, declarații despre meciul Valencia - Atalanta 3-4
Ovidiu Hațegan, declarații despre meciul Valencia - Atalanta 3-4

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 21:14

Arbitrul Ovidiu Hațegan (39 de ani), cel care a condus partida Valencia - Atalanta 3-4 din 10 martie, a vorbit despre povestea meciului disputat în Spania, una dintre cele mai afectate țări din lume de pandemia de coronavirus.

  • Hațegan a declarat că s-a testat pentru coronavirus, iar rezultatul a fost negativ - detalii, AICI

„Unul dintre jucătorii acelui meci chiar a fost testat pozitiv cu coronavirus ulterior. M-am uitat după la partidă și am văzut că, la un moment dat, fotbalistul respectiv a venit la mine, m-a atins, și mi-a cerut scuze pentru o anumită fază.

Am spus: «Dumnezeule!». Având în vedere situația din acest moment, nu aș mai fi arbitrat acel meci. Am încercat să mă feresc pe toată durata partidei. Eram atent mai ales la jucătorii celor de la Atalanta, nu la cei de la Valencia. Însă au fost și fazele penalty-urilor, când am fost nevoit să le explic regulamentul portarilor și, deci, să mă apropii de ei”, a spus Hațegan, la TV Telekom Sport.

Ovidiu Hațegan, testat negativ cu COVID-19

„Centralul” român a condus, alături de Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, partida din Champions League disputată în Spania cu porțile închise. La revenirea în țară, aceștia au fost obligați să intre în carantină. Hațegan a recunoscut că s-a confruntat cu unele simptome de răceală. 

„Trebuie să fim însă atenți și să ne protejăm, pe noi și pe cei apropiați nouă! Vom avea timp să facem totul, dar acum trebuie să avem grijă de sănătatea noastră și nimic mai mult! E tot ce contează! Să fim responsabili și să respectăm măsurile luate de autorități!”
Ovidiu Hațegan

Citește mai multe știri despre coronavirus:

Strigătul disperat al lui Droppa, un străin captiv în România: „Soția trebuie să nască, fata mă întreabă «Tati, de ce nu vii acasă?». Îmi vine să urlu”

Bilanțul actualizat al cazurilor de coronavirus din România

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează