INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Pariaţi pe calificarea Barçei! Andres Iniesta promite: "Vom elimina Milanul, bag mîna în foc pentru asta!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 februarie 2013 20:04

Mijlocaşul de 28 de ani este convins că echipa sa îşi va reveni după eliminarea din Cupa Regelui Spaniei, în faţa lui Real Madrid, 1-1, 3-1, şi le promite fanilor o calificare în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Chiar dacă AC Milan s-a impus în meciul tur din optimi, scor 2-0, catalanii sînt convinşi că pot remonta diferenţa. Andres Iniesta a vorbit miercuri într-o conferinţă de presă:

"Nu sînt prea multe de spus după eliminarea din Cupă, nu avem nici o scuză. Nu ne regăsim, e ceva ce nu facem cum trebuie, ăsta e adevărul. Madridul merită felicitat, s-a calificat pe merit în finală. Realul ne-a fost superior. Nouă ne-a lipsit prospeţimea. Meciul contra Milanului e crucial pentru noi. Indiferent de sistemul de joc, de "11"-le de start, pe 12 martie nu concepem altceva decît calificarea.

Sîmbătă vom avea o nouă bătălie contra Madridului, sîntem afectaţi de ce s-a întîmplat în Cupă, dar vrem să ne revanşăm. În Liga Campionilor, contra lui AC Milan, pe 12 martie vom avea un meci greu. Filozofia noastră rămîne aceeaşi. Trebuie să ieşim pe teren şi să jucăm ca şi cum de meciul ăsta ar depinde viaţa noastră. E un meci dificil, dar bag mîna în foc că ne vom califica!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
sandelworld
sandelworld  •  28 Februarie 2013, 12:25

cel ma puturosi messi ,xavi iniesta , villa ...

alexseba
alexseba  •  28 Februarie 2013, 08:32

Eu inca cred ca vom reusi sa ne calificam. Nu ar fi prima oara cand putem intoarce un rezultat. Pana la urma Milanul nu a invins pentru ca a etalat fotbal. Visca Barca!

brili
brili  •  27 Februarie 2013, 23:52

Daca Barca primeste penalty in primele 20 de minute,si bineinteles,daca sobolanul transforma,da,sunt sanse sa elimine Milanul,dar pentru frumusetea acestui sport,ar fi cazul ca acest lucru sa nu se intample.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează