INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Pași greșiți pentru Dan Petrescu și Cosmin Olăroiu în China

FOTO: Captură
FOTO: Captură

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 septembrie 2018 18:22

Guizhou Zhiceng, formația lui Dan Petrescu, are o misiune din ce în ce mai complicată în China. Echipa românului s-a împiedicat din nou, 1-1 pe teren propriu cu Beijing Renhe, locul 8.

Echipa lui Petrescu a deschis scorul în minutul 17, prin Steve, dar oaspeții au egalat în minutul 71, după reușita lui Fernandez. De acolo, scorul a rămas nemodificat până la final.

Kevin Boli, fotbalistul adus de la Viitorul, a fost integralist.

Cu 11 etape înainte de final, Guizhou Zhiceng e pe ultimul loc, cu 12 puncte, la 7 lungimi de primul loc neretrogradabil, ocupat de Henan Jianye.

Olăroiu, doar egal

Un alt tehnician român a avut meci azi în campionatul Chinei. Jiangsu Suning, trupa lui Cosmin Olăroiu, a remizat pe teren propriu cu Tianjin Quanjian, 1-1. 

Echipa lui "Oli" a condus cu 1-0, după golul lui Teixeira, dar Tianjin a egalat în minutul 81, prin Su.

Formația lui Olăroiu ocupă locul 5, cu 34 de puncte și e la 10 distanță de liderul Beijing Guoan.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  02 Septembrie 2018, 19:30

E greu fara MM,sa "puna presiune"pe arbitri!Si fara GG cu "omeniile"!Acum il credeti ca el stie fotbal mai bine ca ei?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează