INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Pastore este dorit în Anglia și Italia » Unde ar putea ajunge argentinianul și ce preț i-a fixat PSG

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat joi, 05 octombrie 2017 21:00

Mijlocașul lui PSG Javier Pastore ar putea pleca în această iarnă de la formația antrenată de Unai Emery.

Potrivit publicației spaniole El Gol Digital, Chelsea, Liverpool și Inter Milano sunt interesate de internaționalul argentinian. Aceeași sursă precizează că francezii sunt dispuși să renunțe la Pastore pentru 26 de milioane de lire sterline, fiind obligați să echilibreze deficitul financiar creat după transferurile ale Kylian Mbappe și Neymar făcute această vară.

În vârstă de 28 de ani, Pastore este văzut de Liverpool drept înlocuitorul lui Philippe Coutinho, în cazul în care brazilianul ar ajunge la Barcelona în această iarnă.

Și Chelsea își dorește să își întărească în iarnă mijlocul, iar internaționalul argentinian al lui PSG este una din țintele campioanei Angliei alături de mijlocașul lui Everton, Ross Barkley.

De asemenea, Inter Milano își dorește să aducă un mijlocaș ofensiv, iar principalii vizați sunt Javier Pastore și jucătorul lui Arsenal Londra, Mesut Ozil.

Viitorul lui Pastore la PSG a fost incert încă de la sosirea lui Neymar. El "a renunțat" la tricoul cu numărul 10 în favoarea brazilianului, dar se spune că a fost forțat să predea numărul preferat al lui fostului jucător al Barcelonei.

2 goluriîn 5 partide a înscris Pastore în acest sezon

Pastore a venit la PSG în august 2011 de la Palermo pentru 42 milioane de euro. El mai are contract până în iulie 2019.

surse: thesun.co.uk, 101greatgoals.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează