INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PAOK

Patronul pistolar al lui PAOK rupe tăcerea după incidentele care au șocat Grecia: "Am fost ostaticii unei instituții de fotbal complet bolnave"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2018 13:46

Președintele lui PAOK, Ivan Savvidis, cel care a amplificat incidentele de la meciul PAOK - AEK Atena, când a intrat cu un pistol pe teren, a oferit primul punct de vedere oficial după evenimentele care au dus la suspendarea campionatului elen. 

"Doamnelor și domnilor, vreau să-mi cer scuze tututor fanilor PAOK, tuturor fanilor greci și comunității fotbalului mondial pentru ceea ce s-a întâmplat. Îmi pare foarte rău. În mod cert, nu am avut niciun drept să merg pe suprafața de joc în acest fel.

Reacția mea emoțională a fost cauzată de situația negativă generalizată din fotbalul grec din ultima vreme, dar și de toate evenimentele inacceptabile care au avut loc spre sfârșitul meciului: acțiunile arbitrilor, întreruperea meciului, protestele și intrarea pe teren a zeci de persoane din ambele echipe. Toate acestea ar fi putut crea o situație turbulentă pe teren și singurul meu scop a fost să protejez zecile de mii de fani ai lui PAOK de la eventuale ciocniri ce ar fi putut cauza victime umane.

Credeți-mă, nu am avut intenția să mă confrunt cu echipa adversă sau cu arbitrii. Și, cu siguranță, nu am amenințat pe nimeni. Din păcate, atât eu, cât și familia mea și colegii mei am fost ostaticii unei instituții de fotbal complet bolnave.

Mă lupt și voi lupta în continuare, în pofida atacurilor constante care se fac la toate nivelurile, pentru un fotbal corect, cu arbitraje oneste în toate meciurile", se arată în comunicatul publicat pe site-ul oficial al grupării elene. 

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
merace
merace  •  13 Martie 2018, 22:21

Ce minciuni spun patronii de fotbal mafioti in presa, si presa le cumpara ca sa le vanda cu profit, stim deja de la Gigi Becali. Ce naiba a cautat un om cu pistol pe stadion?! A pacalit controlul de la intrare, sau asa era obiceiul la greci, sa aiba voie seniorul sa umble cu arma pe el printre plebe?!

100002473541087
Danut Ognean  •  13 Martie 2018, 20:10

bravo lui felicitari!asa ar trebui procedat si la noi cu arbitrii ce fluierara numai in favoarea fcsb-ului

demolarii
demolarii  •  13 Martie 2018, 15:40

Poate îl convinge R Lucescu să investească la Rapid.....că Fotbalul din Romania îi va da aceași adrenalina , dar va costa mai puțin....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează