INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL

Patru titulari dați afară pentru masturbare în vestiar! "E dezgustător, oribil și scandalos"

FOTO: bolavip.com
FOTO: bolavip.com

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 11:03

Un club brazilian a reziliat contractele a patru jucători, după ce pe net a apărut un filmuleț în care aceștia se masturbează în vestiar!

Conducerea lui Sport Club Gaúcho, din orașul Passo Fundo din statul Río Grande do Sul, din a treia ligă din campionatul regional, n-a ținut cont de faptul că toți erau titulari.

"Este un act dezgustător de indisciplină, oribil, scandalos. La fel procedam dacă era un episod heterosexual", a anunțat președintele clubului, Gilmar Rosso, acuzat pentru homofobie de unii fani pentru c-a divulgat întâmplarea.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
merace
merace  •  06 Iulie 2017, 23:38

In Romania, un patron condamnat pentru aranjare de meciuri cu valiza e primit indarat in elita fotbalului... Si jucatorii care s-au *** in vestiar, fara sa insele pe nimeni, sunt dati afara pentru indecenta?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

capca1
capca1  •  06 Iulie 2017, 22:30

Adică l-au dat afară pe Mache !!

jim_raynor
jim_raynor  •  06 Iulie 2017, 21:46
Postat de steaua1986forever pe 06 Iulie 2017, 15:38

Dar popa de la Caldarusani ce mai face?

da U E la curiosi...,curiosule!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează