INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERVIU

Paul Gascoigne nu uită: "Rooney îmi datorează 40 de lire" » Arsene Wenger şi Arsenal l-au ajutat cu o sumă fabuloasă

Articol de GSP - Publicat luni, 24 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 24 noiembrie 2014 16:24

Fostul mare internaţional englez Paul Gascoigne a glumit spunînd că în momentul în care Wayne Rooney va deveni cel mai bun marcator al naţionalei Angliei îi va cere cele 40 de lire înapoi. 

Atacantul are în prezent 46 de goluri şi este pe locul 3, după Gary Lineker (48 de goluri) şi Bobby Charlton (49 de goluri).

"Îi zic să-mi dea înapoi cele 40 de lire pe care mi le datorează. Acum ceva timp, pe cînd era la naţionala U21 a Angliei, am fost în vestiar şi l-am felicitat pentru un gol.

Aveam şi eu nişte bani la mine şi am întrebat cine vrea 40 de lire. Ştiam că nu au nişte salarii prea bune. Era o primă ca să zic aşa. El i-a luat şi a glumit spunînd că îi va cheltui pe bere mai tîrziu", a spus acesta. 

Arsenal şi Wenger i-au plătit tratamentul

Cunoscut ca un om cu mari probleme din cauza alcoolului, Gascoigne a povestit în The Sun cîteva episoade interesante.

La o lună după ce a fost transportat la spital, unde a stat 3 zile, Gascoigne a dezvăluit cine l-a ajutat: "Atît timp cît nu pun mîna pe pahar, totul e ok cu mine. Doar eu mă pot ajuta.

L-am sunat pe unul dintre medicii de la Arsenal şi i-am zis că nu mă simt bine. Am fost la spital, crezînd că am pneumonie. Wenger mi-a dat atunci 28.000 de lire pentru tratament, iar Arsenal a mai plătit încă 22.000", a spus acesta.

Deşi nu a jucat niciodată pentru londonezi, Gascoigne a fost impresionat de ajutorul primit, însă nu acelaşi lucru îl poate spune despre Tottenham, club unde a jucat:

"În 2011 au jucat cu Real Madrid în Champions League. Am vrut să merg la meci, dar mi-au zis că mai au două bilete şi că mă costa 60 de lire".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 01:06
Postat de ialucen pe 24 Noiembrie 2014, 20:44

Păcat de o asa mare glorrie.....viata rationala este dusă.....beia o sticla de tarie pe zi cand era fotbalist............

da, wiskey.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Noiembrie 2014, 01:06

ce rau a ajuns Paul, The Great... bautura, bagami-as piciorul in ea, a distrus multi oameni de valoare... impresionanta poveste. felicitari celor de la Arsenal (50 de mii de lire pentru un tratament pentru dezalcoolizare mi se pare cam mult, totusi)

ialucen
ialucen  •  24 Noiembrie 2014, 20:44

Păcat de o asa mare glorrie.....viata rationala este dusă.....beia o sticla de tarie pe zi cand era fotbalist............

Vezi toate comentariile (4)
Comentează