INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CM AL CLUBURILOR

Paul Scholes: "Nu aveam nevoie de Campionatul Mondial al Cluburilor"

Articol de GSP - Publicat marti, 16 decembrie 2008 00:00

Paul Scholes recunoaşte că jucătorii lui Manchester United ar prefera să rămînă în Anglia pentru a se concentra pe lupta pentru titlu decît să meargă în Japonia la Campionatul Mondial al Cluburilor.

"E o competiţie importantă şi vrem să o cîştigăm. Bineînţeles, ne-am dori mai mult să fim acasă pentru a ne pregăti cît mai bine de lupta din campionat, mai ales că avem atîtea meciuri importante în ianuarie.

Am cîştigat campionatul şi Liga în sezonul precedent, aşa că trebuie să facem şi lucruri pe care nu ni le dorim neapărat. Campionatul Mondial al Cluburilor e unul dintre ele" a spus mijlocaşul "diavolilor".

Manchester United o va întîlni mîine pe Gamba Osaka în semifinala Campionatului Mondial al Cluburilor, iar în cazul în care va trece de niponi, va disputa duminică ultimul act al competiţiei în faţa căştigătoarei dintre LDU Quito (ECU) şi Pachuca (MEX).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează