INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Pe lîngă Zidane, Rădoi e profesor! ;) » 3 lucruri mai puțin știute despre noul antrenor al lui Real Madrid

Articol de GSP - Publicat luni, 04 ianuarie 2016 21:49

Zinedine Zidane a fost numit astăzi în funcția de antrenor principal al lui Real Madrid. Sînt și anumite lucruri mai puțin știute despre el:

1. A renunțat la școală la 15 ani

Starul francez în vîrstă de 43 de ani a fost un jucător de clasă mondială, însă puțină lume știe că la vîrsta de 15 ani a renunțat la școală pentru fotbal și nu și-a mai reluat vreodată studiile. 

Un caz asemănător la noi este cel al lui Mirel Rădoi, fost fotbalist care a debutat în antrenorat la seniori direct la o echipă care se bate la titlu. Fostul stelist stă totuși mai bine decît Zidane la un capitol: n-are BAC-ul, dar e cu liceul terminat. 

2. ARE CARNET DE ANTRENOR DE 8 LUNI

Așadar, în România, nici marele Zizou n-ar fi putut face școala de antrenori, pentru că nu are examenul de Bacalaureat, lucru cerut de legislația FRF. Fostul număr 5 al Realului e efectuat cursurile în Franța, pe care le-a absolvit în luna mai 2015. 

3. suferă de O MALADIE GENETICĂ

Un alt amănunt interesant despre viața lui Zidane este că acesta a fost diagnosticat la naștere cu alfa talasemie (anemie minoră), o boală care se manifestă prin oboseală, slăbiciune, paloare, dificultăţi în respiraţie sau palpitaţii ale inimii.

"Îmi lipsesc multe lucruri, dar în acelaşi timp un antrenor nu este niciodată pregătit. Eu fac lucrurile la fel ca atunci cînd eram jucător, pas cu pas şi nu sînt presat, pentru nimic" Filosofia de antrenor a lui Zidane

Va confirma Zidane ca antrenor la Real Madrid?

DA
NU

Citește și: Un român, "insider" în vestiarul lui Real Madrid: "Perez i-a întrebat pe jucători dacă-l poate aduce pe Zidane"

E oficial! Real Madrid are din această seară un nou antrenor, după demiterea lui Benitez

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Ianuarie 2016, 15:52
Postat de sibelius pe 05 Ianuarie 2016, 09:18

Zidane nu a antrenat echipe de tineret. A antrenat Real Madrid B in liga a III-a. Tot fara carnet de antrenor.

Dar o sa antreneze fara probleme si echipa mare, nu stau aia prin Spania dupa hartii de BAC si alte aberatii de genul asta. E fotbal aici, asta nu inteleg romanasii din liga1. Sigur, daca il puneam pe Radoi sa fie profesor universitar fara Bac, ar fi fost o problema, dar ca sa le explice la alti "doctori docenti" cum sa dea cu piciorul in minge eu cred ca era bun. Fara Bac in tara asta se poate ajunge doar primar in Bucuresti, exclus antrenor de liga1.

hmmmm
hmmmm  •  05 Ianuarie 2016, 12:57
Postat de sibelius pe 05 Ianuarie 2016, 09:11

Adica in 4 ani a facut si liceu si facultate? poate a fost si coleg de doctorat cu Pavel Badea si Ponta.

Mai repede cu Ciolos...

1036317249765342
Sebi Selmenti  •  05 Ianuarie 2016, 11:14

Poate voi nu l-ati mai prins pe Zidane jucand, dar la Real a avut numarul 5, nu 10!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează