INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Pedeapsă inedită în Germania: tricou cu un mesaj special pentru jucătorul cu cel mai slab randament

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2016 18:53

Dirk Schuster, antrenorul echipei Darmstadt, a găsit o metodă inedită de a-și mobiliza jucătorii să dea un randament mai bun la antrenamente.

Fotbalistul care bifează cei mai slabi parametri în luna precedentă e obligat să poarte un tricou roz pe care scrie "Achiziție nereușită, 0 euro".

Ieri, acest tricou a fost purtat de italianul Luca Caldirola, iar fotbalistul a făcut haz de necaz: ”Mă simt de parcă aș fi lider în Turul Italiei”, aluzie la faptul că ciclistul care conduce în clasament poartă un tricou roz. În trecut

Darmstadt e pe locul 15 în Bundesliga, la doar două puncte deasupra lui Bremen, echipă care e clasată pe locul de baraj pentru menținerea în prima ligă germană. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ortega
ortega  •  07 Februarie 2016, 08:41

Marica ce-ar trebui să poarte ? *** ... ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

scorpi123
scorpi123  •  06 Februarie 2016, 23:36

Vai de traducerea voastra...inaptilor!!!

958229150880130
Alex Cristian  •  06 Februarie 2016, 19:38

Tussi=)) inseamna "femeie usoara" in nici un caz achizitie nereusita:())

Vezi toate comentariile (3)
Comentează