INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Pedepsiți pentru mesajele pro-George Floyd?! Sancho, Hakimi și McKenzie, anchetați după gesturile din Bundesliga

Sancho, de la Dortmund, cu mesajul pentru George Floyd, foto: Guliver/gettyimages +14   FOTO
Sancho, de la Dortmund, cu mesajul pentru George Floyd, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat marti, 02 iunie 2020 18:16

Federația germană cercetează dacă Sancho, Hakimi și McKenzie n-au încălcat interdicția de a folosi „sloganuri politice, religioase sau personale" când și-au manifestat susținerea în Bundesliga pentru cauza lui George Floyd. 

Federația germană a luat în discuție manifestările de solidaritate din ultima etapă a Bundesligii față de George Floyd, americanul de culoare ucis la Minneapolis de un polițist care i-a pus genunchiul pe gât peste opt minute. 

Jadon Sancho, Hakimi și McKenzie i-au dedicat golurile cu mesaje pe tricouri, iar Thuram a îngenuncheat și DFB cercetează dacă n-au încălcat interdicția de a folosi „sloganuri politice, religioase sau personale". 

+10 FOTO

Totuși, președintele Fritz Keller i-a apărat: „Este insuportabil că oamenii sunt discriminați și mor din cauza culorii pielii. Victimele rasismului au nevoie de susținerea noastră. Sunt mândru de gesturile lor, nimeni nu poate rămâne indiferent la ce s-a întâmplat în Stalele Unite". 

Alte reacții din sport la uciderea lui George Floyd:

Lineker, mesaj cutremurător după uciderea lui George Floyd în SUA: „Am plâns! E odios și înfiorător”

Dennis Rodman atacă protestele din SUA după moartea lui George Floyd: „Nu suntem animale!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
10216741700672837
Kevin Mann  •  02 Iunie 2020, 23:16

Băi, dacă mi s-ar cere să spun un lucru pe care îl apreciez la tine, atunci ăsta ar fi insistența cu care cenzurezi. Oaie, porc, cal, urs, șoarece, găină, șobolan, licurici, vultur, câine, taur, vacă, papagal, struț, păsărică, vrabie, șarpe, elefant, pisică, etcetera, chiar sunt cuvinte care trebuie să fie cenzurate?! —— Dintre toți care scriu aici, probabil eu sunt singurul care nu se supără că cenzurezi, ci doar mă faceți să râd și să trăiesc zilnic niște sentimente de uimire față de lipsa clară unui raționament logic, atunci când cenzurezi. Peace out! :)

10216741700672837
Kevin Mann  •  02 Iunie 2020, 22:51

Fritz Keller e o *** ignorantă! George NU a fost ucis din cauza culorii pielii, ci (motivul indirect) din cauză că avea asupra lui bani falși cu care a vrut să cumpere țigări; de asta l-au arestat, că doar nu fără motiv, dar presa nu mai spune asta nicăieri! — — Nenorocirea este că unul din cei care l-au arestat a fost un animal cu suflet de criminal! ——

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează