INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Pelé, noi probleme medicale » A ajuns din nou în spital, pentru chimioterapie!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 21:00 / Actualizat miercuri, 08 decembrie 2021 21:23

Pele, în vârstă de 81 de ani, considerat de multă lume cel mai mare fotbalist al istoriei, a fost operat în urmă cu trei luni la São Paulo, fiindu-i extirpată o tumoare la colon.

Legenda Braziliei și a fotbalului mondial s-a întors la spitalul „Albert Einstein” din São Paulo. Operat în septembrie, când i-a fost extirpată o tumoare la colon și a rămas internat aproape o lună, Pelé este supus unui tratament de chimioterapie.

„Pelé e stabil și ar putea fi externat în câteva zile”

Conducerea spitalului a anunțat că fostul mare jucător, 81 de ani, triplu campion al lumii, este în stare stabilă și ar trebui să fie externat în câteva zile. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Terim a ieșit din spital și a plecat cu Galatasaray la Roma, dar nu scapă de emoții: „E posibil să mă operez” » Cicâldău, tot pozitiv!

Cazul unui fotbalist dispărut acum 3 ani în Anglia, din nou în prim-plan » Ce a descoperit poliția

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  09 Decembrie 2021, 13:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează