INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAŢII

Pele și-a ales preferatul dintre Messi și Cristiano Ronaldo: "Este cel mai bun din ultimii zece ani"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2015 13:59

Pele, aflat în India, a susținut o conferință de presă și a răspuns la întrebarea care împarte fanii în două tabere: "Cine este mai bun dintre Messi și Cristiano Ronaldo?"

"Toată lumea îi compară pe Messi și Cristiano Ronaldo, dar cei doi sînt jucători diferiți. Amîndoi sînt fantastici, dar Messi este cel mai bun jucător din ultimii zece ani.

Cristiano este atacant și încearcă să înscrie mai mult, în timp ce Messi are alt stil. Mi-ar plăcea să îi am pe amândoi în echipa mea. Și Neymar are un viitor foarte bun", a spus Pele, potrivit presei din India.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
mitroi2008
mitroi2008  •  13 Octombrie 2015, 17:05

Luat dupa eficienta si dupa rezultatele la echipa de club, Messi e cam cel mai bun fotbalist din istorie. Dar daca vrea cu adevarat acest titlu, fara discutii, atunci trebuie sa castige un Campionat Mondial.

zecs93
zecs93  •  13 Octombrie 2015, 01:41

Pai cred si eu ca Messi e mai bun, trece in viteza de majoritatea fotbalistilor ca un accelerat, a lasat foarte multi fotbalisti Cocosati !!!

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  12 Octombrie 2015, 17:52
Postat de pma77 pe 12 Octombrie 2015, 16:08

este cel mai bun din istorie adica si ca tine :)

esti dus! n-ai auzit, ultimii 10 ani!?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează