INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Penalizări și amenzi uriașe! Amenințările din Premier League pentru cine încalcă regulile

Liverpool și Manchester City sunt primele două echipe din Premier League // sursă foto: Guliver/gettyimages +47   FOTO
Liverpool și Manchester City sunt primele două echipe din Premier League // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 07 iunie 2020 12:19

Jucătorii din Premier League care nu respectă protocolul sanitar pot plăti până la 200.000 de lire, iar cluburile riscă depunctări în cazul abaterilor repetate de la normele „Project Restart”.

Abia la al șaselea set făcut de teste, cluburile din Premier League au raportat zero cazuri pozitive de coronavirus din cele 1.195, astfel că „Project Restart" poate demara în siguranță! Șefii Ligii au avertizat însă echipele și jucătorii să respecte cu strictețe protocolul sanitar decis, amenințând cu sancțiuni uriașe. 

Cei prinși că încalcă regulile anti-COVID-19 riscă amenzi de până la 200.000 de lire sterline (225.000 euro), iar în cazul abaterilor repetate se pot aplica depunctări în clasament! Premier urmează să se reia din 17 iunie, cu Man City - Arsenal și Aston Villa - Sheffield United.

Kyle Walker, prins de trei într-o zi!

Tabloidul The Sun, care a dezvăluit informația despre puterile sporite acordate șefilor Ligii, a dat ca exemplu aventurile din carantină ale unor staruri, prinse la distracție de poliție. Kyle Walker a fost campion la Man. City, sfidând legile chiar de trei ori într-zi! 

Jack Grealish, căpitanul lui Aston Villa, a „comis-o" în aprilie, la o petrecere. Mourinho și doi elevi de la Tottenham, Serge Aurier și Tanguy Ndombele, au fost văzuți antrenându-se liniștiți prin parc în Londra, la fel cum Jordan Ibe (Bournemouth) și Alexandre Lacazette (Arsenal) au pătruns și ei în „ofsaid" în perioada izolării.

13 cazuri pozitivedin rândul fotbaliștilor și al staffului s-au înregistrat din totalul de 6.273 de teste făcute la cele 20 de cluburi din Premier League

GALERIE FOTO. Imagini de colecție din istoria Premier League

+43 FOTO

VIDEO. Reguli coronavirus

Citește mai multe știri despre Premier League:

Prima bombă a verii în mercato: Timo Werner, suflat lui Liverpool de către o rivală din Premier League!

Derby-ul Manchesterului de pe 8 martie, vinovat pentru 37 de decese COVID-19

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează