CAMPIONATE    •   PREMIER LEAGUE

Pep Guardiola a reacționat vehement la conferință: "Ar trebui să iei legătura cu mine ca să îmi cunoști salariul!"

Pep Guardiola FOTO: Guliver/GettyImages

Vineri, 10 August

Claudio Tapia, președintele Federației de fotbal din Argentina, a declarat că Pep Guardiola a fost prima variantă pentru postul de selecționer al "pumelor".Tapia a afirmat că principalul obstacol în calea unei înțelegeri a fost salariul imens al lui Guardiola. Antrenorul lui Manchester City a reacționat vehement într-o conferință de presă susținută astăzi. 

"Ca să îmi cunoști salariul ar trebui întâi să iei legătura cu mine. Nimeni nu a făcut asta! Ar trebui să știe, în primul rând, că naționala Argentinei are o mentalitate total diferită față de a mea.

Oricum, sunt sub contract cu Manchester City și vreau să înlătur orice speculație. Îmi doresc să duc la bun sfârșit această aventură", a precizat Guardiola.

Naționala Argentinei a rămas fără selecționer după despărțirea de Jorge Sampaoli. Federația de fotbal din Argentina a plătit despăgubiri de 2 milioane de euro pentru terminarea contractului. 

Vezi și: Cele mai tări mutări perfectate înaintea închiderii ferestrei de mercato în Premier League » Barcelona a cedat doi fotbaliști, Mourinho a încercat un transfer-record

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase