INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Pep Guardiola a reacționat vehement la conferință: "Ar trebui să iei legătura cu mine ca să îmi cunoști salariul!"

Pep Guardiola FOTO: Guliver/GettyImages +1   FOTO
Pep Guardiola FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2018 18:02

Claudio Tapia, președintele Federației de fotbal din Argentina, a declarat că Pep Guardiola a fost prima variantă pentru postul de selecționer al "pumelor".

Tapia a afirmat că principalul obstacol în calea unei înțelegeri a fost salariul imens al lui Guardiola. Antrenorul lui Manchester City a reacționat vehement într-o conferință de presă susținută astăzi. 

"Ca să îmi cunoști salariul ar trebui întâi să iei legătura cu mine. Nimeni nu a făcut asta! Ar trebui să știe, în primul rând, că naționala Argentinei are o mentalitate total diferită față de a mea.

Oricum, sunt sub contract cu Manchester City și vreau să înlătur orice speculație. Îmi doresc să duc la bun sfârșit această aventură", a precizat Guardiola.

Naționala Argentinei a rămas fără selecționer după despărțirea de Jorge Sampaoli. Federația de fotbal din Argentina a plătit despăgubiri de 2 milioane de euro pentru terminarea contractului. 

Vezi și: Cele mai tări mutări perfectate înaintea închiderii ferestrei de mercato în Premier League » Barcelona a cedat doi fotbaliști, Mourinho a încercat un transfer-record

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close