INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

UPDATE S-a certat cu Pep Guardiola, iar Manchester City a decis să renunțe la el » Azi a fost prezentat la Bayern

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 31 ianuarie 2023 11:50 / Actualizat marti, 31 ianuarie 2023 14:11

În finalul perioadei de transferuri, Manchester City și Bayern Munchen sunt protagonistele unei mutări-surpriză: Joao Cancelo (28 de ani), fundașul lateral al „cetățenilor” a fost împrumutat în Bundesliga.

UPDATE 13:30 » Joao Cancelo, prezentat la Bayern

Bayern Munchen și Manchester City au anunțat că au ajuns la un acord pentru împrumutul lui Joao Cancelo.

Pep Guardiola s-a certat cu Joao Cancelo

Portughezul care poate juca atât în dreapta, cât și în stânga, a jucat 26 de meciuri în acest sezon, dar Pep Guardiola a decis să renunțe la serviciile acestuia.

Potrivit presei din Anglia, plecarea lui Cancelo a fost cauzată de o ceartă cu Pep Guardiola. Portughezul s-ar fi supărat când a văzut că nu este titular în meciul cu Arsenal, din Cupa Angliei, jucat vineri, 27 ianuarie.

A fost al treilea meci consecutiv în care Cancelo nu a fost folosit de Guardiola, iar fotbalistul s-a enervat pe antrenorul său. Managerului spaniol nu i-a picat bine reacția lui Cancelo, astfel că a decis să renunțe la serviciile acestuia.

Cancelo a ieșit din planurile lui Guardiola

După Campionatul Mondial, portughezul nu a mai evoluat la fel de des în tricoul „cetățenilor”. Din cele 10 partide jucate după turneul final din Qatar, Cancelo a fost titular doar în 3, spre nemulțumirea jucătorului.

70.000.000 de euroe cota lui Cancelo, potrivit transfermarkt

Joao Cancelo ajunge la Bayern Munchen

Bayern căuta un fundaș dreapta după accidentarea lui Mazraoui și s-a oprit la Cancelo. Nemții îl aduc până la vară și au o clauză de cumpărare de 70 de milioane de euro, care nu este obligatorie. 

Joao a fost transferat de City în 2019, de la Juventus, în schimbul a 65 de milioane de euro. A fost unul dintre cei mai importanți jucători la titlurile câștigate de „cetățeni” în ultimele două sezoane. 

În acest sezon, Cancelo a jucat 26 de meciuri pentru Manchester City în toate competițiile. A marcat două goluri și a oferit 5 pase decisive.

Citește și:

„Nu-mi place ce am făcut”. La primul interviu după Mondial, Messi a dezvăluit cu ce regret a rămas

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea, exclus de Jose Mourinho » De unde a pornit scandalul

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
therealreddog33
therealreddog33  •  31 Ianuarie 2023, 18:45
Postat de gazistu pe 31 Ianuarie 2023, 13:44

Nu e de City sau Bayern, clar... eventual de juventus... e un fotbalsit mediocru pt Pr League

E de departe cel mai bun fundaș lateral din lume. Cel puțin ofensiv. Nu a fost foarte in forma în ultima luna. Dar mediocru nu e în nici un caz, are execuții și centrări de atacant de top, desi e fundas. Un transfer reușit pt Bayern, deși nu cred ca îl vor cumpăra definitiv. Decât dacă pleacă Pavard și folosesc banii primiți.

Cristi1989
Cristi1989  •  31 Ianuarie 2023, 14:19
Postat de gazistu pe 31 Ianuarie 2023, 13:44

Nu e de City sau Bayern, clar... eventual de juventus... e un fotbalsit mediocru pt Pr League

Tu posibil vb fără sa vezi cum joaca? E cel mai bun fundaș de la City..

befree
befree  •  31 Ianuarie 2023, 14:03

Un jucator extraordinar pe partea ofensiva. In aparare mai facea gafe, dar per total este un fotbalist de clasa mondiala. Guardiola va regreta. Probabil va regreta si Cancelo ca a plecat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează