INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Pep Guardiola ar putea demisiona de la Manchester City chiar înainte să se termine ancheta: „Dacă mă mint, în ziua următoare nu mai sunt aici!”

Pep Guardiola ar putea părăsi Manchester City. Foto: Imago Images
Pep Guardiola ar putea părăsi Manchester City. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 16:48 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 16:48

Pep Guardiola (52 de ani) ar putea părăsi Manchester City, club investigat pentru că a încălcat de 115 ori regulile Fair-Play-ului Financiar.

Încă de anul trecut, în luna mai, când scandalul Manchester City era din nou scos la lumină, Pep Guardiola îi avertizase public pe conducătorii clubului: „Dacă mă mint, în ziua următoare nu mai sunt aici!”.

Percheziții în Bundesliga » Președintele clubului și soția lui, prinși cu droguri pe noptieră! Fiul lor de 13 ani a dus cocaină la școală
BUNDESLIGA
Percheziții în Bundesliga » Președintele clubului și soția lui, prinși cu droguri pe noptieră! Fiul lor de 13 ani a dus cocaină la școală

Pep Guardiola a fost la ședința ținută jucătorilor de președintele lui Manchester City

La început de 2023, după ce s-a dezvăluit că liga engleză investighează gruparea condusă de șeicul Mansour bin Zayed Al Nahyan, din Emirate, acuzată că a încălcat de 115 ori regulile Fair-Play-ului Financiar (FFP), un scenariu sumbru se profilează la Manchester.

Conform The Sun, managerul spaniol, din 2016 pe Etihad Stadium, ar putea demisiona de la City chiar înainte să se termine ancheta!

Guardiola a fost însă prezent la ședința ținută jucătorilor de către președintele clubului, Khaldoon Al-Mubarak, susține The Athletic. Și Pep a fost acolo, și directorul general Ferran Soriano. Al-Mubarak afirmă că tot ce au făcut a fost corect, însă, momentan, probele arată altceva.

Manchester City riscă depunctarea sau chiar retrogradarea

În cazul în care vor fi găsiți vinovați, „cetățenii” riscă să fie depunctați sau, în cel mai rău caz, să fie retrogradați din Premier League.

Citește și:

S-a aflat echipa unde poate ajunge Simeone în vară

Percheziții în Bundesliga! Președintele clubului și soția lui, prinși cu droguri pe noptieră

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
bicaridica
bicaridica  •  08 Februarie 2023, 18:55

In fiecare vara City cheltuieste un sfert de miliard pentru fata morgana numita Champions League, dar Guardiola nu stie nimic despre fair-play financiar, nici ca salariul sau este mai mare decat al lui De Bruyne. Cât tupeu are “pletosul” catalan!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close