INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Guardiola, noul selecționer al Braziliei? „Se potrivește perfect!”

Pep Guardiola s-ar potrivi perfect la naționala Brazilliei
Pep Guardiola s-ar potrivi perfect la naționala Brazilliei

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 mai 2020 22:37

Domenec Torrent (57 de ani), colaborator al lui Pep Guardiola (49 de ani) la Barcelona, Bayern și Manchester City, spune că tehnicianul catalan ar putea antrena naționala Braziliei în viitor. 

Spaniolul Domenec Torrent (57 de ani) a fost unul dintre oamenii de încredere din staff-u lui Guardiola. Drumurile lor s-au despărțit în 2018, când Torrent a încercat cariera de principal, pe banca celor de la New York City.

„Pep Guardiola s-ar potrivi perfect la naționala Braziliei. Sunt convins că ar îmbunătăți jocul echipei. Ăsta e unul dintre principalele lui atuuri. Pep are un sentiment special față de jucătorii brazilieni. A lucrat cu mulți la Barcelona, Bayern și City. De fapt, chiar are o simpatie aparte pentru că sunt versatili și se pot adapta la orice stil de fotbal”, a povestit Torrent conform Goal.com.

Guardiola a vrut în Brazilia

Nu e prima dată când varianta Guardiola e vehiculată pe banca Braziliei. Dani Alves a povestit un episod petrecut înaintea Campionatului Mondial din 2014: „Pep mi-a zis că vrea să facă Brazilia campioană mondială și că are deja pregătită strategia”.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Gică Hagi a blocat transferul lui Ianis în Serie A! Antrenorul rupe tăcerea: „Făcea față 100%, dar n-a vrut să-l lase!”

Cum a fost convins Eto'o să semneze cu Inter: „O poză și un SMS!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează