INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GSP LIVE

Video // Exclusiv Viciul unui antrenor străin care a lucrat o scurtă perioadă în Liga 1: „A venit restul staff-ului ca să-l «ajute» să nu se îmbete înainte de meci”

Pepe Murcia  foto: Imago
Pepe Murcia foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022 11:22 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2022 13:03

Pepe Murcia (57 de ani) a fost antrenorul celor de la FC Brașov pentru o scurtă perioadă în sezonul 2011-2012. A plecat în timp-record, după doar 21 de zile, după ce i-a condus pe „stegari” în numai trei etape. Cristian Ionescu (44), fost jucător al celor de la FC Brașov, a rememorat, în cadrul emisiunii GSP Live, două episoade amuzante cu antrenorul spaniol în prim plan.

Cristian Ionescu a explicat în cadrul emisiunii că Pepe Murcia avea obiceiul să bea câte un pahar de vin la masa de prânz înaintea fiecărui meci, însă a existat un episod în care spaniolul a fost „ajutat” de staff-ul echipei să nu se îmbete, fiindcă părea să aibă „apetitul” foarte mare.

Simona Țăranu, prinsă în războiul CSA Steaua - FCSB: „Nu vrei să știi ce mesaje primesc” » Ce îi scriu fotbaliștii
DEZVĂLUIRI
Simona Țăranu, prinsă în războiul CSA Steaua - FCSB: „Nu vrei să știi ce mesaje primesc” » Ce îi scriu fotbaliștii

Cristian Ionescu, despre viciul lui Pepe Murcia: „A venit restul staff-ului să-l «ajute» să nu se îmbete”

„Pepe Murcia obișnuia să bea o bere sau un pahar cu vin înaintea jocurilor. La masa dinaintea unui meci, spaniolul a cerut o sticlă de vin. S-au uitat ciudat toți la el. A băut un pahar de vin și a continuat. A intervenit restul staff-ului ca să-l «ajute» cu sticla și să nu se îmbete. Au cerut și ei câte un pahar”, a povestit Cristian Ionescu.

Cristian Ionescu, în rolul de translator pentru Pepe Murcia: „Am improvizat și am băgat de la mine”

Cristian Ionescu a rememorat un alt episod cu tehnicianul spaniol, în care a fost nevoit să fie translatorul acestuia, în timpul primei conferințe de presă.

„Eu eram singurul care vorbeam spaniola și a trebuit să mă duc la conferința de presă cu Murcia ca să-i fiu translator. Avea un dialect basc și a început să turuie mai mult de 5 minute. Am rămas mască, nu știam ce să zic. 

Am improvizat și am băgat de la mine, unde am spus chestii de antrenor. Limba bască este diferită de spaniolă sunt diferite, eu nu înțelegeam și vorbea repede, a fost show omul.”, a spus Cristian Ionescu.

Pepe Murcia a suferit un infarct în Finlanda

După ce a plecat de la Brașov, spaniolul a ajuns, la un moment dat, în Finlanda. Pepe Murcia a trecut printr-un episod nefericit în 2016. În timpul unui antrenament al echipei Legirus Inter, tehnicianul spaniol a făcut un infarct și a fost transportat cu elicopterul la Helsinki. 

După infarct, Pepe Murcia a mai antrenat la Al-Shahania SC (Qatar), CS Sfaxien (Tunisia) și Muaither (Qatar) .

Video. Cristian Ionescu povestește episodul bahic cu Pepe Murcia 

Citește și alte știri:

Scandal rasist la Paris! O banană i-a aterizat la picioare lui Richarlison la meciul Braziliei!

Un an bogat în aur! Sportivii români, cea mai bună performanță la campionatele mondiale din ultimii 10 ani

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
florinbelascu
florinbelascu  •  28 Septembrie 2022, 16:14

Conform invitatului dl. antrenor vorbea o cu accent basc, totuși omul e născut în Andaluzia , loc unde și-a cam petrecut toată cariera de la jucător la antrenor. Jenant invitat , mincinos.

gazistu
gazistu  •  28 Septembrie 2022, 14:34

in spania, asa se bea, un pahrar de vin inainte de masa ... ce e asa ciudat de faceti o stire din asta?

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  28 Septembrie 2022, 13:44

Ce articol penibil!!! Deci dupa spusele acestui Ionescu ala se facea manga de la o sticla de vin si l au salvat cei din staff))) Mai bine ne spunea cit bea el nu cit bea acest antrenor care cind a vazut ce a gasit la Bv...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează