INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Perez a vorbit din nou despre posibila schimbare a lui Benitez » Ce a spus despre venirea lui Mourinho

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2015 09:10

După ce Mourinho a fost dat afară de la Chelsea, speculațiile cu privire la viitorul său nu au întîrziat să apară. Cu Rafa Benitez pe făraș, presa internațională nu a ezitat să se întrebe dacă nu cumva ”The Special One” va forța o revenire pe Bernabeu, acolo unde i-a adus ultimul titlu de campioană Realului.

 Întrebat despre această posibilă mutare, președintele madrilenilor, Florentino Perez, a dat asigurări că Benitez va rămîne în funcție și că acesta se bucură în continuare de toată susținerea conducerii grupării ”blanco”.

”Nimeni nu cunoaște viitorul, însă acum îl avem pe Rafa, și nu ne gîndim să-l schimbăm. El este un antrenor foarte bun și va rămîne pe Bernabeu” a declarat Perez.

Cînd a venit vorba despre Mourinho, președitele Realului a vorbit în termeni extrem de laudativi la adresa lusitanului care este ultimul antrenor care a adus titlul pe Bernabeu, în 2012:

”Am amintiri foarte plăcute din era Mourinho. Ne-a ridicat foarte mult atunci cînd a preluat echipa. Însă așa cum antrenorii vin, ei trebuie să și plece” a mai declarat Florentino Perez.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează