INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Performanţa cere sacrificii: Juve a pierdut aproape 100 mil € în ultimul an

Krasici
Krasici

Articol de GSP - Publicat marti, 18 octombrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 18 octombrie 2011 20:04

Preşedintele lui Juventus, Andrea Agnelli, a publicat ieri raportul fiscal pentru sezonul 2010-2011, iar cifrele nu sînt deloc îmbucurătoare pentru "Bătrîna Doamnă".

Pierderi de 84 de milioane de lire, adică peste 95 de milioane de euro, dar şeful de pe Delle Alpi susţine că nu are de gînd să se oprească din politica de cheltuieli pentru că vrea să readucă succesul după patru ani.

Agnelli a dezvăluit că datoria poate fi pusă şi pe seama construcţiei noului stadion, care a fost inaugurat luna trecută, dar o mare parte din pierderi se datorează politicii de reconstruire a echipei şi numeroaselor transferuri care le-a făcut în ultimul timp. Şeful lui Juve se aşteaptă însă ca transferurile să aducă efectul scontat şi a lăudat echipa care a reuşit să urce pe primul loc în Serie A.

"Este o pierdere financiară intolerabilă, dar este rezultatul venit din dorinţa noastră de a pune punct acestei perioade extrem de neagră pentru Juve. Vă promit că, în ciuda acestor pierderi, nu voi înceta să investesc în jucători noi", a spus Agnelli presei din Peninsulă.

Juventus are în palmares nu mai puţin de 27 de titluri în Serie A, dar, de la revenirea în prima ligă (după ce a fost retrogradată din cauza scandalului Calciopoli), nu a mai reuşit să rupă gura tîrgului. Nici în Champions League n-a mai reuşit să ajungă, iar acesta e obiectivul imediat al conducerii.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
juv3ntin
juv3ntin  •  18 Octombrie 2011, 21:47

Nici în Champions League n-a mai reuşit să ajungă, iar acesta e obiectivul imediat ... au fost in CL dupa calciopoli....get you facts right losers...

xstream
xstream  •  18 Octombrie 2011, 21:14

sper sa redevina echipa aceea de top din anii 2000' , de prin 2008 s au stins respect alessandro del piero :)

ulle
ulle  •  18 Octombrie 2011, 20:45

Noi avem datoriile astea intr-unul din cele mai proaste sezoane din istorie. Altii le au in sezoane in care castiga tot si totusi sunt lasati in pace in continuare...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează