INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MONDEN

Peter Crouch şi frumoasa lui iubită, hîrjoneală pe plajă în Sardinia

Peter Crouch şi Abbey Clancy (foto: Daily Mail) +16   FOTO
Peter Crouch şi Abbey Clancy (foto: Daily Mail)

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 10 iunie 2011 11:41

Se pare că, în ultima vreme, toţi fotbaliştii care şi-au înşelat nevestele sau prietenele oficiale încearcă să dreagă cumva situaţia. După Wayne Rooney şi John Terry, care au apărut în ultimele zile în presă dînd senzaţia că sînt fericiţi alături de familie şi copii, este rîndul lui Peter Crouch să arate că relaţia sa cu Abbey Clancy merge bine din nou.

Plecaţi în vacanţă cu fetiţa lor, Sophia (3 luni), cei doi s-au hîrjonit, s-au sărutat şi s-au îmbrăţişat de mama focului pe o plajă din Sardinia. Totuşi Crouch nu a uitat să-şi hrănească fetiţa, privind-o cu duioşie.

Pe 30 iunie, Peter şi Abbey, model de profesie, se vor căsători, după o logodnă de doi ani. În ultima vreme, Abbey a recunoscut că nu mai poate vorbi despre altceva decît despre fiica sa, născută pe 14 martie.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
dreamer123
dreamer123  •  10 Iunie 2011, 20:15

frumos bebe

ligax
ligax  •  10 Iunie 2011, 17:51

Bravo lor, o familie normala. Care e problema sau "stirea"?

dancrisan
dancrisan  •  10 Iunie 2011, 16:33

aia cind il imbratiseaza il vede ca pe un urias portofel.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează