INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Peter Crouch vine cu declarația sfârșitului de săptămână » Ce a făcut soția lui cu 10 minute înaintea unui meci al atacantului englez

Abbey Clancy +6   FOTO
Abbey Clancy

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 septembrie 2018 21:54

Peter Crouch, actualmente la Stoke City, în liga secundă din Anglia, a stârnit râsete cu ultima lui declarație: "Soția mă suna cu 10 minute înaintea meciului și mă întreba unde sunt".

"Sunt mult mai fericit în acest stadiu al vieții. Nu mai sunt nevoit să călătoresc, ca în perioada în care mergeam cu Liverpool în cupele europene, sau mă deplasam cu naționala Angliei.

În plus, e de notorietate faptul că soției mele nu îi place fotbalul. Este mândră de tot ce am obținut, dar obișnuia să mă sune cu 10 minute înaintea meciurilor și să mă întrebe unde sunt", a spus Crouch pentru The Guardian. 

Peter Crouch este căsătorit cu Abbey Clancy, un renumit model și om de televiziune britanic. Au 3 copii împreună, pe Sophia Ruby, Liberty Rose și Sonny. 

Vezi si: Dezvăluiri inedite despre Cristiano Ronaldo: "Colegii îi ziceau că Messi e mai bun și el răspundea «Da, dar nu arată atât de bine»"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
gicab
gicab  •  30 Septembrie 2018, 10:29
Postat de rocky2 pe 30 Septembrie 2018, 01:18

Poate tocmai pt ca e desteapta il suna, ca sa fie sigura ca e la meci si nu se trezeste cu el acasa, pe nepusa masa!;)

Asta te face sa crezi ca e deșteaptă?

bulletproof
bulletproof  •  30 Septembrie 2018, 08:26

Ca să fie sigură că ... nu vine acasă !!!

nuovaguardia1996
nuovaguardia1996  •  30 Septembrie 2018, 08:10
Postat de Gica Kmikze pe 29 Septembrie 2018, 23:39

Țare informatie.mai bine suna el pe sotie ce face inaintea meciului.cu cine vede meciu.cancan gsp

*** insolventi, cu diplome de la librarie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează