INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Percheziții în Bundesliga » Președintele clubului și soția lui, prinși cu droguri pe noptieră! Fiul lor de 13 ani a dus cocaină la școală

Peter Fischer, om de afaceri de 66 de ani, conduce clubul din 2000. Foto: Imago Images
Peter Fischer, om de afaceri de 66 de ani, conduce clubul din 2000. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 08 februarie 2023 16:23 / Actualizat miercuri, 08 februarie 2023 16:38

Președintele lui Eintracht, Peter Fischer (66 de ani), este anchetat de poliția din Frankfurt, împreună cu soția și fiul mai mare, pentru posesie și consum de cocaină.

Scandal în Bundesliga. Poliția germană a deschis un dosar penal pe numele președintelui de la Eintracht pentru posesie și consum de droguri. 

Peter Fischer e acuzat, împreună cu soția și fiul de 25 de ani, că au achiziționat ilegal cocaină, probe în acest sens fiind descoperite la percheziție în locuința acestuia din Frankfurt. 

Cantități mici de marijuana și un praf alb, ce se presupune a fi cocaină, au fost găsite pe noptiera din dormitorul său și la droguri a avut acces și băiatul de 13 ani.

Victorie în instanță pentru Victor Pițurcă: a scăpat de controlul judiciar » Reacție pentru GSP: „M-au făcut să par bandit și escroc. Iată dovada că n-am nicio vină în această făcătură de dosar!”
PROCES
Victorie în instanță pentru Victor Pițurcă: a scăpat de controlul judiciar » Reacție pentru GSP: „M-au făcut să par bandit și escroc. Iată dovada că n-am nicio vină în această făcătură de dosar!”

Fiul preşedintelui de la Eintracht Frankfurt a dus droguri la școală

Nesupravegheat, puștiul ar fi dus la școală stupefiante și ar fi consumat cocaină cu un coleg, deși testul făcut, la cererea mamei acestuia, a rezultat negativ. Băiatul nu s-ar fi simțit bine și ar fi avut un comportament ciudat, fapt care a alarmat-o pe mama sa

Poliția cercetează pentru a afla cum a intrat Fischer în posesia drogurilor și de ce le-a lăsat la vedere, pentru ca adolescentul să le poată folosi. Femeia a reclamat incidentul la comisariat, iar polițiștii au operat o percheziție la locuința lui Fischer, cu câini antidrog.

Citește și:

Reacții după prestația lui Istvan Kovacs din semifinala Mondialului Cluburilor

S-a aflat echipa unde poate ajunge Diego Simeone în vară

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
brentford
brentford  •  08 Februarie 2023, 19:08
Postat de k.uba pe 08 Februarie 2023, 18:45

Charlie White aka "the hoover"

Henry the hoover :)))

k.uba
k.uba  •  08 Februarie 2023, 18:45
Postat de brentford pe 08 Februarie 2023, 17:28

Si cum l-au botezat pe baiat? Charlie? :)))))))))))))))))

Charlie White aka "the hoover"

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  08 Februarie 2023, 17:40

"deși testul făcut, la cererea mamei acestuia, a rezultat negativ" " și de ce le-a lăsat la vedere, pentru ca adolescentul să le poată folosi." .....daca a iesit negativ la test cum puteti scrie ca a folosit drogurile?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează