INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Peter Whittingham, fostul mijlocaș al lui Astona Villa și Cardiff, a murit la vârsta de 35 de ani după o căzătură accidentală într-un club

Peter Whittingham,în tricoul albastru al lui Cardiff
Peter Whittingham,în tricoul albastru al lui Cardiff

Articol de GSP - Publicat joi, 19 martie 2020 18:11

Peter Whittingham, fostul mijlocaș al lui Aston Villa și Cardiff, a murit la vârsta de 35 de ani în urma unei căzături accidentale suferite într-un club. 

Pe 7 martie 2020, poliția din South Wales a fost chemată să intervină într-un pub. Oficialitățile au precizat că Whittingham a suferit o lovitură fatală la cap în urma unei neglijențe și că nu există suspiciunea unui act criminal.

Fostul fotbalist din Premier League a fost internat în stare critică la Spitalul Universitar din Cardiff, Țara Galilor. Astăzi a pierdut lupta cu viața. 

Cardiff, mesaj special

„Suntem devastați. Vestea morții lui Peter ne-a zdruncinat serios. Toată dragostea și gândurile noastre bune sunt alături de soția Amanda, de copilul lor și de familie. A fost un familist convins. Era genul de om care lumina întreaga încăpere cu personalitatea lui, era mereu pus pe glume, o fire caldă. Ca fotbalist a fost extrem de talentat, umil, serios. Nu a existat cineva mai bun ca el”, au scris cei de la Cardiff la aflarea veștii.

88 de meciuriare Whittingham în Premier League, pentru Aston Villa și Cardiff. Pentru galezi a strâns un total de 413 apariții în toate competițiile

Citește și alte știri despre fotbalul din Anglia:

Pandemia de coronavirus provoacă o pagubă uriașă primelor 5 campionate din Europa » Dezastrul măsurat într-o analiză amplă

#vafibine Campanie GSP » Peste 140 de vedete din sportul românesc, de la Mutu la Chivu și Cristina Neagu, au înregistrat mesaje speciale pentru fani: „Lăsați coronavirusul în ofsaid!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close