INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REUNIRE KU DAN:)

Petrescu sună adunarea pe 11 ianuarie

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2009 00:00

Dan Petrescu a decis să înceapă devreme antrenamentele cu noua sa echipă, Kuban Krasnodar. Reunirea este programată ca la o echipă românească, pe 11 ianuarie, chiar dacă în Rusia sezonul începe la jumătatea lunii martie, adică trei săptămîni mai tîrziu decît la noi.

gsp.ro a dezlegat şi misterul prezenţei lui Dan Petrescu la Chişinău. Ruşii nu aveau viză de România, aşa că avionul privat pentru fostul tehnician al Unirii a fost trimis în capitala Moldovei, de unde s-a zburat spre Krasnodar. După ce a fost prezentat oficial, Petrescu a revenit pe aceeaşi rută la Bucureşti, iar de acolo a urcat în Poiana Braşov, unda va petrece Revelionul la Ruia, hotelul lui Adrian Ilie.

Pînă pleacă spre Rusia, Petrescu speră ca la Kuban să fie transferaţi măcar o parte  dintre jucătorii pe care  îi doreşte: Spadacio, Lazăr, Bilaşco, Galamaz, Marius Constantin şi Gigel Bucur. Preţurile cerute de cluburi sînt însă foarte mari!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
 •  31 Decembrie 2009, 18:08

de ce s-a dus frate petrescu in liga a 2-a rusa?

 •  31 Decembrie 2009, 17:37

Bafta, Dane!

 •  31 Decembrie 2009, 14:45

Acum zilnic avem de citit despre Kuban astia doar pentru ca acolo a plecat D.Petrescu? Nu cred ca acest club, despre care cu o saptamana in urma nu auzise nimeni,intereseaza intr-un grad atat de ridicat incat sa motiveze "senzationala" stire ca pe 11 ian.suna adunarea.Asa..si? Pe cine intereseaza? Santeti de toata jena !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează