INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Pique rîde de suporterii echipei lui Gâlcă: "Sînt atît de puțini, încît nici asta nu pot face"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 15:05

Barcelona s-a impus în derby-ul cu Espanyol, 4-1, și a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în sferturile Cupei Regelui Spaniei.

La finalul partidei, Gerard Pique, fundașul celor de la Barcelona, i-a ironizat pe rivalii din oraș.

"Își spun «minunata minoritate», dar sînt atît de puțini încît nici măcar nu ocupă toate locurile stadionului lor.

În derby-uri este multă intensitate. Sînt arbitrii care permit jocul la limită, ca cel din meciul trecut, și cei care nu permit jocul dur, ca cel de azi. Noi jucăm fotbal, nu fotbal american", a declarat Pique, potrivit Marca.

Citește și: Reacția incredibilă a unui jucător de-ai lui Gâlcă după acuzele de la meciul cu Barcelona: "Ați văzut sînge? Dacă am fi vrut, adversarii ieșeau pe targă"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (26)
mandpv964
mandpv964  •  08 Ianuarie 2016, 10:09

Sí mai e o chestie bai amaratule, ce profesie ai,ca asta de sofer nu se pune! Ai plecat de pe Valea Bargaului, muritor de foame cu zece clase ca nu mai puteai da furi lemne din padure? Eu sunt maistru de petrochimie si tu esti doar un amarat fara profesie dar cu *** superioare in cap. Si nici nu beau alcool ca nu -mí place! ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mandpv964
mandpv964  •  08 Ianuarie 2016, 08:59

Bai gilipolla zici ca esti in Belgia? Uite ca de moment sunt chiar in Tessenderlo si -ti pot demostrá ca eu castig trei mii de euro lunar si tu esti un amarat care lucreaza pe 1500 la vreun moldovean din Suceava traind in cabina cate trei patru luni si purtand acelasi trening ***. Cunosc limbajul astora ca tine, basinosi ardeleni de ai impresia ca lumea a inceput cu ei! Tu ai inceput cu bunastare romanilor sub austro hungari asa ca mai taci si mai cerceteaza. Vii in Tessenderlo sa -ti demonstrez ca -s mai blond si mai alb la piele ca tine, si -ti arat si -o biblioteca digitala de trei sute de carti, destule citite! ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

clona.mea
clona.mea  •  08 Ianuarie 2016, 00:26
Postat de mandpv964 pe 07 Ianuarie 2016, 23:59

Atunci nu te mai preface ca esti prahovean, esti din Ardeal , daca *** esti doar un roman ardelean cu ifose de superioritate si din care , de neinteles, observ ca apareti ca ciupercile dupa ploaie. N -aveti nimic special, nu va caracterizeaza decat invidia si avaritia, atat si nimic mai mult. Regatean? Da, sunt regatean, ce -i cu asta, crezi ca -mí esti superior ca te-ai nascut la Sfantu Gheorghe? Nu otilo, nu esti nici mai educat, nici mai civilizat, nici mai harnic, serios sau simpatic decat mine DOAR ca esti de -acolo! Si Catalunya fara Spania inseamna ruina ptr catalani, doar o luna de boicot ptr produsele catalanes si *** superiorii!!Inca odata nu te mai crede superior ca n -ai succes. Si mai invata, mai citeste, deschideti mintea! A,cu istoria las -o balta, nu mai incearca sa prostesti lumea pe -aici ca vremurile cand romanii din Ardeal aveau nevoie de permis sa intre in Brasov,Sibiu sau Cluj nu sunt chiar asa de indepartate.

Si logica unde e in ceea ce ai scris? Si o intrebare simpla: ce ma tot inebunesti cu ungurii? *** Si daca din nou o ei de la inceput cu fraze fara sens despre unguri si catalani, *** Pentru voi postaci astea-s cele mai grele insulte, ce nu le puteti ierta niciodata. De trei ore incerc sa inteleg ce dracu vreti sa provocatii prin incitarile vadite despre unguri. Si nu am inteles nimic. M-am uitat si la stiri sa vad daca iar e vreo stire despre nebunul ce se credea terorist, nimic. ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează