INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Planul nebun al lui Ronaldo: "Vreau să trăiesc ca un rege" » Cum își vede viitorul după ce se retrage din fotbal

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 ianuarie 2016 18:31

Cristiano Ronaldo a acordat un interviu revistei "Papel" în care a vorbit despre viitorul său. Surprinzător, portughezul nu se mai vede în fotbal după ce se va retrage din activitatea de jucător.

Deși la ora actuală își dispută titlul de cel mai bun jucător al planetei cu Lionel Messi, Ronaldo recunoaște că vrea să stea departe de fotbal după ce își va agăța ghetele în cui.

"Viața mea e superbă, dar cred că va fi și mai frumoasă după ce mă voi retrage, pentru că voi avea timp să fac ce-mi place. Să vă dau un exemplu: în această sîmbătă este un meci de box în Las Vegas, dar nu pot merge cu familia mea acolo pentru că nu am timp. După ce mă retrag vreau să trăiesc ca un rege.

Dacă mă întrebați acum dacă aș vrea să mă fac antrenor, răspunsul ar fi nu. Nici conducător de club, nici președinte nu vreau. Vreau să merg mai departe cu propria marcă vestimentară", a spus Ronaldo.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
comabi
comabi  •  04 Ianuarie 2016, 11:48

Sunt tare curios a cui o fi mana aceea :)))). Sarmanul deget... chiar nimeni nu i l-a pus la loc? Sau o fi artrita? Cat despre CR... nici macar nu am citit stirea :))).

steaua.libera
steaua.libera  •  04 Ianuarie 2016, 00:19

Se vrea a fi numit cel mai bun fotbalist, dar printre randuri spune ca fotbalul il cam incomodeaza. Mercenar. Daca tot astepti asa mult retragerea, iti mai dam Baloane de Aur dupa ce te retragi!

steaua.libera
steaua.libera  •  03 Ianuarie 2016, 22:13

Frizerie sa nu-si faca...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează