INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Planul șefilor lui United a fost deconspirat în The Times: dublă lovitură pregătită din vară!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 decembrie 2018 18:53

Ole Gunnar Solskjaer a fost numit azi ca interimar până la finalul sezonului pe banca lui Manchester United după ce Jose Mourinho a fost demis.

The Times anunță însă că fostul atacant norvegian nu face parte din planul măreț al șefilor lui United. Din vară, ar urma să vină Mauricio Pochettino la pachet cu Harry Kane de la Tottenham!

Nu e prima dată când numele lui Pochettino apare pe lista unui club important. După plecarea lui Julen Lopetegui s-a discutat că acesta ar putea-o prelua pe Real Madrid.

Pentru a fi sigură că nu-l ratează, Manchester United vrea să-i pună totul la dispoziție lui Pochettino. Pe lângă aducerea lui Kane, șefii îi promit un buget de transferuri uriaș.

Mauricio Pochettino are 46 de ani și este la Tottenham din 2014. Le-a mai antrenat în cariera sa pe Espanyol și Southampton. A adunat 243 de meciuri pe banca lui Spurs, reușind 137 de victorii.

Blanc și Zidane sunt și ei creditați cu șanse mari să primească postul. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează