INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ULTIMA LUNĂ PENTRU PORTSMOUTH?

Plăteşte 8 milioane de euro sau dă faliment!

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Portsmouth ar mai putea supravieţui numai 4 săptămîni! "Dacă nu găseşte 8 milioane de euro pînă la finalul lunii şi încă opt pînă la sfîrşitul lui mai, clubul va intra în procedură de lichidare", a declarat azi un oficial al Înaltei Curţi, care i-a chemat la audieri pe reprezentanţii clubului afectat de mari datorii.


Portsmouth a devenit săptămîna trecută primul club din Anglia intrat în administrarea statului, după ce nu a reuşit să facă rost de investitori pentru a-şi acoperi datoriile de 95 de milioane de euro. Clubul a încercat să vîndă şi Fratton Park, stadionul unde joacă din 1898, unui afacerist asiatic Balram Chainrai pentru 11 milioane de euro, ca să-l închirieze apoi cu 1,3 milioane de euro pe sezon. Avocaţii au evaluat lotul lui Avram Grant la 23 de milioane de euro, cu 19 milioane mai puţin decît estimau cei de la Portsmouth.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează